Wysłany: Sob Sty 04, 2014 19:17 Kujawsko - Pomorskie 2014
Co powiecie na spot 25.01.2014 - miejsce pewnie Toruń.
Proponuję spot z atrakcją - na spocie będzie można osobiście odebrać kalendarz w promocyjnej cenie (klubowicz: 10,00 PLN, sympatyk: 20,00 PLN) - wymagane jest opłacenie kalendarza przed spotem, przelewem na konto podane poniżej
Oczywiście zabieram ze sobą lapka i kabelki
Chętni ? Fajnie by było po długim czasie jednak się spotkać
Dodatkowo czekam na Wasze propozycje jak chcielibyście urozmaicić spotkania:)
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 04, 2014 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Podbijam temat. Czy Kujawsko-Pomorskie żyje ? Mój Roverek jest ze mną od niedawna, ale chętnie poznałbym innych użytkowników tych aut. Może uda się coś zorganizować i się spotkać.
To jak da radę coś zorganizować ? Szpynior jak nie uda się niczego ogólnego stworzyć to jakby dało radę chciałbym odwiedzić Ciebie indywidualnie w Grudziądzu.
Mario1988, jak widzisz nie ma chętnych, co do spotkania to dla mnie nie ma problemu. Za kilka dni będę miał autocoma także bez problemu twojego zdiagnozuję.
frydrys, to tak jak wszędzie U mnie też sporo się pojawiło R w ostatnim czasie. Może zrobię wizytówki i jak będziecie mieli ochotę to wyślę zainteresowanym i od czasu do czasu komuś można za wycieraczkę wsunąć . Nie ukrywam iż fajnie by było od czasu do czasu jakiegoś spota w większym gronie zrobić
Od wczoraj Rover stoi na warsztacie. Póki co żadnych informacji, ale mieli widziałem tam dużo roboty to może wczoraj nawet nie ruszali nic. Czekam, jak będę wiedział co to było napewno napisze.
Witam,
Ja również chętnie spotkam się z Wami.
Od niedawna (2 tygodnie) jestem dumnym posiadaczem Rovera 75
może coś zorganizujemy??
ja jestem bardzo chętny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum