Wysłany: Wto Cze 02, 2015 06:46 [r414]Pilot nie otwiera drzwi od kierowcy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1997
Siemka, zakupiłem rovera 414 i mam pytanie. Jak używam pilota od zamka centralnego to wszystkie drzwi się otwierają i zamykają po za drzwiami kierowcy. Muszę je zamykać kluczykiem. Wiecie może co jest przyczyną??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 02, 2015 06:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zamek jest fabryczny. Jak zamykam kluczykiem to zamykają się tylko to drzwi od kierowcy bo tamte zamknąłem wcześniej pilotem. Dzisiaj rozkręcę drzwi i zerknę co tam jest nie tak
sprawdź, czy jak pozostałe drzwi będą otwarte, to kluczykiem zareaguje centralny zamek.
I przy okazji jeszcze posłuchaj, czy jak zamykasz drzwi z pilota, to słychać silniczek zamka, czy nie.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum