Kiedyś próbowałem przerobić RAVE na html Miałem ambitny plan przerobienia go na aktywne linki, czyli klikamy np. w numer konektora i przenosi nas do odpowiedniej sekcji... niestety poległem Ale gdzieś u braci Rosjan spotkałem się z taką wersją
Natomiast kopiowanie tekstu w RAVE działa
Kod:
The following instructions must be carried out before
raising the vehicle off the ground:
l Use a solid level ground surface.
l Apply hand brake.
l Select 'P' or 1st. gear in main gearbox.
To avoid damage occurring to the under body
components of the vehicle the following jacking
procedures must be adhered to:
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Przetłumaczenie całości na polski to trochę roboty będzie
Jak to miałoby być przetłumaczone jak niektóre programy diagnostyczne np. BMW to lepiej uciąć ręce przy samej dupie każdemu, kto się będzie podejmował tej próby
[ Dodano: Pon Mar 05, 2018 22:28 ]
Ps. Mnie się udało go przerzucić do HTML'a ale to zajmowało ponad 20Gb Nie działało to też do końca dobrze i nie było mowy o żadnych linkach aktywnch. Musialbym to robić ręcznie od zera
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Musisz mieć specjalną wersję acrobata aby otworzyć ten materiał. Tę wersję dołączaną do RAVE. To jest w pewien sposób zabezpieczone, żeby nie można było tym manipulować. Jedyne co możesz zrobić, to podmienić jedną dll'kę aby zlikwidować problem cofania daty.
Mam pytanie i prośbe zarazem czy któś mógłby mi udostepnić RAVE (Technical Information)- do Rovera model z 2001 CDT 1.9 Diesel, wraz z informacją jak to uruchomić, bo gdzieś sie doczytałem że trzeba zmieniac date systemowa a gdzieś ze nie trzeba tylko jkąś dll-ke podmienić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum