Witajcie,
Ostatnio przypadkiem trafiłem na ofertę Roverka 45 sedan 1.8 a dorwać takie to obecnie wyczyn. Czy coś niepokojącego rzuca się wam w oczy drodzy forumowicze ? Zdaje sobie sprawę że stan licznika nie może być autentyczny ale zbytnio mnie nie przeraża.
Podpowiedzcie mi proszę czy znajdę na forum kogoś z rejonu śląska do odpłatnej konsultacji tego samochodu. Pomimo że trochę oczytałem się na forum nie jestem specjalistą a głupio byłoby wywalić te 6k ewentualną podpuchę.
[ Dodano: Czw Sie 13, 2015 18:20 ]
Po rozmowie ze sprzedającym dowiedziałem się jeszcze że na przeglądzie dodatkowo wyszły luzy na wahaczach i uszkodzona osłona przegubu. Poza tym w prawym zamku coś utkwiło i od samego początku otwiera samochód z centralnego. Wieczorem dostane VIN.
[ Dodano: Czw Sie 13, 2015 19:43 ]
Tak wyglądał ten samochód po na początku 2011 gdzieś w okolicy sprzedaży od handlarza. Podobno miał wtedy 71k km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum