Wysłany: Czw Sie 06, 2015 19:53 MG ZR 1.4204r prosze o pomoc
Witam !
znalazłem w internecie ten oto samochodzik:
http://olx.pl/oferta/mg-z...html#5827bff455
Czy ta oferta jest godna uwagi ?
jeśli ta to jak jest z częściami i cenami za naprawy ?
Jest to na naszych drogach nietypowy samochód i boje się że drobne usterki mogłyby zaboleć.
Z góry dzięki za pomoc. To moje pierwsze kupno samochodu więc proszę o rady.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 06, 2015 19:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Pią Sie 07, 2015 10:06
Poproś o zdjęcia prawej strony, trochę dziwne że sprzedający nie dodał zdjęć strony pasażera. Musisz sprawdzić czy silnik jest ok. Ta cena sugeruje że jest trochę do zrobienia przy tym aucie. No i silnik mało żwawy . Ceny części i ich dostępność nie stanowią problemu, a wygląd rekompensuje wiele . Pozdrawiam
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Sie 07, 2015 10:19
za 4500 z 2004r to nawet nie ma sensu o foty pisac, za tyle to rovery 25 z poczatku produkcji w znosnym stanie sa a ZR z 2004r? duzo wiecej powinien kosztowac, a tu jeszcze do negocjacji, kupi i zrazi sie do marki
Klima będzie w pełni sprawna choćby nie wiem co, bo w błoto 900zł nie pójdzie i wystawiony za 6500 pójdzie być może za 6k bo jak zwykle fachowcy przyjadą na oględziny i na każdej pierdółce będą próbować zbić cenę.
Czysto hypotetycznie, bo na razie nie mam parcia na sprzedaż. Zastanawiam się nad LPG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum