Wysłany: Nie Lip 26, 2015 07:42 [R216]Nie chce zapalić
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam, mam problem z moim roverem, auto nie chce odpalić, Świece i kable nowe, iskra jest sprawdzona, po wyjęciu listwy wtryskowej wtryskiwacze działają a auto nie odpala,immo było odłączone więc chyba nie w tym problem.Najlepsze że jak psikne mu plaka do filtra powietrza to auto odpala i chodzi na plaku, rozgrzałem go na tym plaku żeby przełączył się na lpg i po przełączeniu na lpg auto chodzi na gazie ale tylko jak mu cały czas gazuje przerywa przy tym, a jak puszcze gaz to gaśnie i już nie odpala. Auto było u 2 mechaników jeden podłączył go pod komputer i powiedział że nie ma żadnych błędów.Czy ktoś wie co mogło się zepsuć? Lub zna jakiegoś speca od roverów niedaleko Bytomia!?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 26, 2015 07:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Pon Lip 27, 2015 10:43 ]
Nikt nie jest w stanie mi pomuc? Lub polecic jakiegos speca od roverow z okolic Bytomia?
[ Dodano: Pon Lip 27, 2015 17:55 ]
Kolejny mechanik rozlazyl rece. Niby w silniku wszystko ok tylko cos z elektronika nie tak. Nie mam juz sily i wystawilem na olx w calosci na czesci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum