Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Cześć, przepaliła mi się żarówka od rezerwy paliwa i postanowiłem ją wymienić, ale nie wiem czy dobrze wymieniłem, a że zatankowałem do pełna to chciałbym się szybciej dowiedzieć
Wyjąłem zegary i w tej okolicy kontrolki znalazłem z tyłu tylko taką czarną kapsułkę, dość dużą, Wymieniłem na żarówkę W5W. Myślałem, że rezerwa paliwa i SRS mają wspólną żarówkę. Ale po wyjęciu tej duzęj czarnej kapsułki SRS się palił dalej, więc musi mieć swoją oddzielną żarówkę, ale w tej okolicy zegarów nie ma drugiej kapsułki od żarówki Zauważyłem tylko, że żarówki na górze - d hamulca ręcznego i płynu są w takich mniejszych kapsułkach. Reasumując wymieniając z tej większej czarnej kapsułki żarówkę wymieniłem rezerwe paliwa czy co ja wymieniłem
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 28, 2015 14:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum