Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 2000
witam. od pewnego czasu rover 25 nie odpala muszę długo kręcić i dodawać gazu by zapalił, wymieniłem pompkę paliwową, filter i nadal tak samo, może miał ktoś podobny przypadek
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 27, 2015 10:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, mam to samo. Dodatkowo po odpaleniu czesto nie chce trzymac sam obrotow i gasnie. Kolega mowi ze moze byc uszczelka pod glowica, bo dmuchnelo za mna na bialo albo swiece po prostu. Nie mam pojecia co robic, jak wroci mi internet w domu to sprobuje to jakos udokumentowac (np. filmikiem, zdjeciami). U mnie siedzi 1.8 VVC.
Dodatkowo ostatnio zmieniane byly oleje i filtry, glowica przy uszczelce raczej sucha, ale obroty ciagle 1000 na jałowym. Ktoś ma pomysl co to ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum