Wysłany: Nie Sie 30, 2015 12:33 [Rover 214] Czy warto brać pod uwagę
Witam! Moją uwagę zwróciło to ogłoszenie. Nie zaliczam się do znawców samochodów, a w przypadku roverów jestem już kompletnie zielony. Czy jesteście w stanie coś wyczytać z tego ogłoszenia? Bo zastanawiam się czy warto bliżej przyjrzeć się temu autku. Szczerze mówiąc w ogóle nie brałem pod uwagę tej marki, ale gdy zobaczyłem wnętrze, szczęka mi opadła
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 12:53
cena z pupy jak dla mnie, zadbanego diesla widziałem u mnie za 4500 z 2000r w budzie 25, tekst o komforcie dzięki siedzeniom to można sobie w wsadzić, przy tych pokrowcach nie ma mowy o komforcie. Jeśli masz blisko to możesz oczywiście obejrzec ale ja bym go raczej skreslił, 18 latek z gazem to loteria jest niestety.
Dzięki za sprowadzenie na ziemię No właśnie gaz to konieczność, bo zależy mi na ekonomicznej jeździe z uwagi na to, że auto będę dość mocno eksploatował. Może po prostu roverek nie jest dla mnie, a przynajmniej nie ten konkretny
Nie wiem czemu go od razu skreślacie. Obejrzyj go i się przejedź tym bardziej jak nie masz daleko.
Cenę można zawsze zbić o kilka stówek.
bociannielot napisał/a:
18 latek z gazem to loteria jest niestety.
Owszem ale kto nie gra....
Ja kupiłem Peżota 106 19 lat i nie żałuję ani złotówki. Stan bdb wręcz idealny jak na wiek i 111tyś przebiegu - daję rękę sobie uciąć, że tyle ma. Więc nie warto rezygnować.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 09:35
NoPE, no dobra ale nie kupiles go(PUGa) za 4k, poza tym 1.4kseria lubi hgf-a i potencjalna naprawa to ponad 1/4 wartosci auta, pare stówek z tego 4200 to wciaz za mało żeby brac go pod uwagę, rovery są tanie i za tą kase spokojnie mozna wyrwac mlodszy w calkiem niezlym stanie, ten tutaj ma zdjecia tak porobione zeby przypadkiem nie bylo za duzo widac. Tak jak pisałem jak blisko zerknac mozna, moze akurat. Ale nawet jakby był dobry stan to nie za ten $$$. Kolejną ciekawostka jest fakt że sprzedający w tym samym czasie miał na sprzedaż inne auto i bardziej pod handlarzyka to wygląda więc wątpię w ten idealny stan tego r200.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum