|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - R75 kombi WPL A1 Rusocin
AndrewS - Sob Sie 05, 2017 19:21 Temat postu: R75 kombi WPL A1 Rusocin Pozdrawiam
Rover 75 biały kombi blachy chyba WPL dzis bramki A1 Rusocin w strone Gdańska, chyba naklejka pod tablicą, ale nie jestem pewny, bo za daleko bylo.
Majkel1993 - Nie Sie 13, 2017 00:14
Właśnie miałem pisać pozdrowienia dla niebieskiego potwora
Lecieliśmy właśnie do Starogardu do dziewczyny rodziców. Aż uśmiech się sam na twarzy pojawił jak zobaczyłem
Dzięki i pozdrawiam również!
AndrewS - Nie Sie 13, 2017 00:20
he he he, myslalem ze Cie dogonie, ale nasza kolejka wolno szla, albo brak turbo i rodzina na pokladzie
Majkel1993 - Nie Sie 13, 2017 00:24
U mnie też napakowane, że ło matko bosko kochano bo wracaliśmy z urlopu w Gdańsku i oponki już nie do szaleństw także nie szarżowałem
Też z urlopu powrót?
AndrewS - Nie Sie 13, 2017 00:32
yyyyy wtedy jechalem na urlop czyli w strone Gdańska:-), powrot jutro czyli w poniedzialek
Majkel1993 - Nie Sie 13, 2017 00:50
Tfu tfu już za późno jest, przecież jechałeś w odwrotnym kierunku..
Mam nadzieję, że pogoda Was nie zabije bo podobno mają być grady znowu w pomorskim na koniec długiego weekendu..
Aha i uważaj na drzewa. Na przeciwko pokoju, w którym nocowaliśmy, wczoraj w uliczce na drogę zleciał kasztan. I niestety nie mam na myśli czarnej kulki tylko całe drzewo.. o 2 jeszcze wychodziłem patrzeć co się z białasem dzieje. Jak zaczęło napieprzać to myślałem, że kamienica zaraz czapki nie będzie miała..
|
|