|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R420] Pilna sprawa - potrzebny sworzeń dolny x 2
greg_888 - Pią Mar 13, 2009 21:27 Temat postu: [R420] Pilna sprawa - potrzebny sworzeń dolny x 2 Witam
W moim Roverku właśnie wymieniane są sworznie i przed chwilą zadzwonił mechanik, że dolne nie pasują (za mała średnica), więc pilnie potrzebuję zorganizować na jutro 2 dolne pasujące do mojego modelu. Gdzie w Krakowie lub w okolicy mogę je dostać? Pomóżcie, plisssss.
Pozdrawiam
Grzesiek
blue827 - Sob Mar 14, 2009 08:49
intercars ma pięć placówek w Krakowie, w soboty pracują do 13stej.
http://www.intercars.com.pl/
tylko pewnie od ręki nie będą mieli takich części, ale warto się dowiedzieć.
greg_888 - Sob Mar 14, 2009 10:11
Witam
Też wczoraj o tym myślałem, ale nie byłem pewien, czy będą mieć na stanie - okazało się na szczęście, że nie ma z tym problemów. Mają nawet do wyboru różnych firm, tańsze i droższe A więc problem z głowy i Roverek ma już dzisiaj nowe sworznie
Pozdrawiam
Tomi - Sob Mar 14, 2009 10:18
greg_888 napisał/a: | Witam
Też wczoraj o tym myślałem, ale nie byłem pewien, czy będą mieć na stanie - okazało się na szczęście, że nie ma z tym problemów. Mają nawet do wyboru różnych firm, tańsze i droższe A więc problem z głowy i Roverek ma już dzisiaj nowe sworznie
Pozdrawiam |
Przy odbieraniu sprawdź, czy przy gwincie jest 16 mm. Mogę się założyć, że wszystkie mają 14-14,5mm. i są za wąskie... Chyba, że mechanik zadzwoni do Ciebie i powie Ci, że masz już wyrobiony wahacz
|
|