|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - Prezent na 20 rocznice ślubu
Rowan - Pon Maj 17, 2010 17:48 Temat postu: Prezent na 20 rocznice ślubu Witam!
Zbliża się 20 rocznica ślubu rodziców. Muszę coś wymyślić, żeby im kupić. Kasa do jakiej jestem w stanie się zmieścić, to około 300zł. Nic nie mogę wymyślić. Może wy coś podpowiecie?
kasjopea - Pon Maj 17, 2010 17:56
Może ramka elektroniczna do zdjęć? Tylko nie wiem czy w tej cenie jakaś sensowna będzie.
Osobiście odradzałabym wszelkiego rodzaju sprzęty kuchenne, ręczniki, pościele, naczynia. Pomyślałabym o czymś bardziej dla ducha niż dla ciała .
kris-tofer - Pon Maj 17, 2010 18:05
Rowan, może jakieś wczasy weekendowe w jakimś ośrodku wypoczynkowym. 300zł to może mało, warto zorientować się ile taki wypoczynek mógłby kosztować.
Markzo - Pon Maj 17, 2010 18:13
Duże wspólne foto np: w foramcie A3 z napisem jakimś ładnym moim się bardzo spodobało, a do tego kosz z 25 różami im dałem
staf - Pon Maj 17, 2010 18:16
Rowan, Jeśli masz jeszcze czas, proponuje zrobić album wspomnień. Wybierz zdjęcia od dnia ślubu do dziś. Dołóż opisy ważnych wydarzeń związanych z rodzicami.
Nie drogo a przemiłe, gwarantuje.
Rowan - Pon Maj 17, 2010 19:49
staf, też mi to przyjaciółka proponowała, ale nie da rady... Nie ma takich zdjęć zbyt wiele. Wogóle mało zdjęć jest
-IKS- - Pon Maj 17, 2010 21:01
Rowan, moje siostry i ja na 40. rocznicę ślubu naszych rodziców zabrałyśmy ich do fajnej restauracji na obiad, była najbliższa rodzina a po obiedzie wieeeelki tort i kawa a później odstawiłyśmy ich do kina na komedię romantyczną (akurat leciało "Za jakie grzechy " )
Rowan - Wto Maj 18, 2010 16:46
-IKS-, to faktycznie niezły pomysł. Pomyślę, pomyślę...
|
|