Zobacz temat - Wyjazd na zlot z Wielkopolski

Forum Klubu ROVERki.pl

Zloty ogólnopolskie - Wyjazd na zlot z Wielkopolski

zetes - Sro Maj 22, 2013 23:07
Temat postu: Wyjazd na zlot z Wielkopolski
Proszę podać kto i kiedy jedzie /najlepiej jakby to był czwartek/ oraz jaką trasą na zlot z wielkopolski. Jak ktoś będzie w czwartek przejeżdżał przez moje miasto /Turek/to kawa i coś do kawy gratis. :grin:
eMdzik - Sro Maj 29, 2013 14:13

Będę ruszał z Poznania lub z Konina - planowo miało być do Uniejowa autostradą a później przez Łask prosta droga na miejsce, ale mogę lecieć przez Turek z tym, że w piątek rano najprawdopodobniej.
zetes - Czw Maj 30, 2013 11:22

Sa dwie opcje tras :
1 - Turek - Uniejów - Łask - dalej 483 lub 484 do 8-ki
2- Turek - Sieradz - dalej 480 do 8-ki
ja napewno jadę w czwartek. Co do godziny wyjazdu to jeszcze nie wiem ale najprawdopodobniej w godzinach popołudniowych, jak wrócę z pracy z Konina.

eMdzik - Sro Cze 05, 2013 22:12

No ja lecę przez Łask, ale to i tak nie ma znaczenia ponieważ jadę dopiero w piątek rano (najprawdopodobniej z Poznania więc można zgrać wspólny wyjazd z klubowiczami z Poznania jeśli ktoś też się wybiera w piątek).
MaReK - Sro Cze 05, 2013 22:39

eMdzik, a zarejestrowałeś się?
InEs - Pią Cze 07, 2013 09:04

Poznań oczywiście też się wybiera, ale niestety my dopiero startujemy popołudniu
zetes - Pią Cze 07, 2013 09:08

InEs napisał/a:
Poznań oczywiście też się wybiera, ale niestety my dopiero startujemy popołudniu

ale kiedy w czwartek ? bo ja w czwartek, po południu

sknerko - Pią Cze 07, 2013 10:42

W piątek po południu niestety
eMdzik - Pon Cze 10, 2013 09:05

MaReK napisał/a:
eMdzik, a zarejestrowałeś się?

"już" tak ;) Były pewne problemy techniczne, ale udało się zarejestrować i zapłacić tak więc do zobaczenia w piątek rano :)