|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Chcę kupić ROVERka - Land Rover Freelander 2 2.0 Si4 S
endok - Sob Maj 25, 2013 17:24 Temat postu: Land Rover Freelander 2 2.0 Si4 S Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje, ze trafiłem na właściwe forum
Marzy mi się Land Rover Freelander 2 2.0 Si4 S. W aktualnej sytuacji finansowej stać mnie na takie nowe auto. Bardzo długo myślałem nad tym czy rover czy może jakieś bmw. W końcu wybór padł na rowerka. W sumie sprawa wydaje się oczywista. Nic tylko brać i kupować ale targają mną jeszcze pewne wątpliwości.
Po pierwsze skrzynia automat. Nigdy nie maiłem automatu i ilu ludzi tyle opinii. jakoś z tym ludzie jednak jeżdżą wiec chyba tragedii nie ma?
Jak z trwałością takiego rovera? Mogę być pewny, ze przy normalnej eksploatacji i serwisie auto posłuży mi wiele lat czy też działać to będzie gwarancja i jeden dzień?
Auto jest niby terenowe. bardziej to pojazd miejski. Jak jest faktycznie? Utknę w byle kałuży jak polonez i koniec?
Jak z bezpieczeństwem w tym aucie? Będę jeździł z rodziną wiadomo a o swoje najmłodsze pociechy dbam bardziej niż o siebie.
|
|