|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Forum i WWW - Strona klubowa a status
pelson91 - Pią Mar 07, 2014 23:51 Temat postu: Strona klubowa a status Siemka,
Od kiedy zmieniłem status ponownie na "klubowicz" na stronie głównej nadal widnieję jako "sympatyk". Da się to jakos skorelować z forum i grupą "klubowicze"? Nie wiem czy jakieś opcje strony dostępne dla klubowiczów nie są dla mnie "ukryte"
MaReK - Sob Mar 08, 2014 00:36
Chyba nic nie ma specjalnie więcej niż ma sympatyk
Ale da się to skorelować... potrzeba tylko czasu.
andrew0503 - Czw Mar 27, 2014 10:29
Podepnę się do tego tematu
Klątwa trwa nadal Po przygodach z dostępem do poczty, obecnie nie mogę się zalogować na stronie klubowej"Invalid Token". Forum ok., poczta ok. strona klubowa nok. Chyba ktoś mnie nie lubi
W IE jest ok, problem tylko w FF
MaReK - Czw Mar 27, 2014 19:23
andrew0503 napisał/a: | W IE jest ok, problem tylko w FF |
I tutaj szukałbym problemu W przeglądarce FF.
Ja się natomiast loguje bez problemu i w FF i IE. Więc jeśli Ty w jednej masz dobrze, a w drugiej nie, to podejrzewam problem jakiegoś konfliktu w FF. Na początek usunąłbym profil FF (przenieść w bezpieczne miejsce) i stworzyć od nowa. Jeśli zadziała, to w profilu szukać problemu. Może antywirus jeszcze przeszkadzać oraz program do zapamiętywania haseł np. stickypass czy coś w tym rodzaju.
andrew0503 - Wto Kwi 01, 2014 19:02
MaReK napisał/a: | I tutaj szukałbym problemu W przeglądarce FF. |
I tutaj też był problem. Przy okazji ściągnięcia i zainstalowania Partition mastera do FF przyczepił się jakiś dodatek. Po jego wywaleniu wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiam i dziękuję
sknerko - Czw Kwi 24, 2014 10:55
Ja tez zgłaszam problem ze statusem na stronie klubowej.
InEs - Czw Kwi 24, 2014 11:15
sknerko napisał/a: | problem ze statusem na stronie klubowej |
Ja mam ten sam problem
Pawkaz - Czw Kwi 24, 2014 11:27
Ja także na stronie widnieje jako sympatyk.
Ale tak jak napisał MaReK to chyba nie ma różnicy w treści, która jest dostępna między sympatykiem, a klubowiczem
tronsek - Czw Kwi 24, 2014 15:16
Pawkaz napisał/a: | chyba nie ma różnicy w treści, która jest dostępna między sympatykiem, a klubowiczem | W treści ogólnej nie ma, ale jest dział techniczny, tylko dla klubowiczów: https://www.roverki.eu/mu...derby,2/page,1/
pelson91 - Nie Lis 30, 2014 15:15
dobra, minęło już ponad pół roku od mojego zgłoszenia, problem się nie rozwiązał. Szkoda, że jest takie podejście a nie inne do problemu. Z tego co widzę, nie tylko ja mam problem z błędnym statusem na stronie klubowej. Opłaciłem składkę, a widnieję jako sympatyk. Nowy rok się zbliża, nowe składki itd itp może by ktoś dopiął to do końca jak należy?
MaReK - Nie Lis 30, 2014 21:18
Rozwiązałem tymczasowo problem na stronie www
Przypominam jednak, że status klubowicza można sprawdzić na stronie https://status.roverki.eu/, a także na forum.
NoPE - Pon Gru 01, 2014 18:28
A dlaczego nie mogę się zalogować na stronę fu, fu, fu?
Kod: | "Błąd
Nazwa lub hasło użytkownika są niepoprawne albo nie posiadasz u nas konta." |
Nazwa i hasło na pewno poprawne bo z przepustek podpisuje (roboform). Chciałbym zagłosować na fotky
MaReK - Wto Gru 02, 2014 20:05
NoPE napisał/a: | A dlaczego nie mogę się zalogować na stronę fu, fu, fu? |
Spróbuj teraz.
NoPE napisał/a: | Nazwa i hasło na pewno poprawne bo z przepustek podpisuje (roboform). Chciałbym zagłosować na fotky |
Z jakiejś przyczyny wystąpiłeś dwukrotnie o tym samym nicku w bazie danych użytkowników strony www. To nie jest dopuszczalne, dlatego system uważał, że źle się logujesz.
Pozdrawiam,
NoPE - Wto Gru 02, 2014 22:06
Niestety wciąż błąd.
MaReK - Wto Gru 02, 2014 22:18
W takim razie, dokonaj poprzez forum zmianę hasła. Następnie spróbuj jeszcze raz zalogować się na stronie www.
NoPE - Sro Gru 03, 2014 00:06
Ze zmianą hasła weszło. Dzięki
|
|