Zobacz temat - Świętokrzyskie !!! Budzić się!!! Kto Jedzie Na Zlot?????????

Forum Klubu ROVERki.pl

Zloty ogólnopolskie - Świętokrzyskie !!! Budzić się!!! Kto Jedzie Na Zlot?????????

maniu48 - Pon Mar 30, 2015 15:27
Temat postu: Świętokrzyskie !!! Budzić się!!! Kto Jedzie Na Zlot?????????
Siemanko. Wiadomo już, że XXVII Ogólnopolski Zlot Klubu Roverki.pl zaplanowany jest na 11-14 czerwca 2015 roku w miejscowości Skaryszew k/Radomia. Baza noclegowa - Villa Cyganeria, która polecam i będę polecal każdemu i zawsze. Miejsce gdzie będziemy mogli rozruszać troszkę nasze eR to Tor Radom. Dla tych, którzy nie byli na XXI Zlocie kilka zdjęć : https://www.roverki.eu/ga...bu-roverki.html

Zatem kto poza mną wybiera się na zlot??

1. maniu48+Martynka i Kubuś, (może Piotrek-brat)

Remigiusz - Pon Mar 30, 2015 17:31

Tak skad to wiadomo, ja tego nie wiem :wink: Znowu u Cygana w Radomiu :)

Moge jechac tam tedy :D :razz: Choć za tobą jechać to się znowu wpierniczymy w siebie :mrgreen:

0L0 - Pon Mar 30, 2015 21:37

Termin mi koliduje z wywczasem.
Aska85 - Czw Kwi 09, 2015 13:30

Akurat mam być w pobliżu w tych granicach czasu więc może przejadę się na zlot do was :) Będzie na pewno ciekawie.
michalie - Wto Kwi 21, 2015 13:08

Ja się wybiorę ma raptem 1h drogi :) tylko nie wiem czy z dzieciakami czy sam
maniu48 - Wto Kwi 21, 2015 16:18

OOO chociaz jeden :D
sobon - Wto Maj 12, 2015 18:17

Ja z osobą towarzyszącą chętnie ale tylko sobota i niedziela lub piątek wieczór i też pierwszy raz na taki zlot więc nic nie wiem a chetnie bo dośc blisko

I poprosiłbym o wskazówki jak wygląda zlot w kwesti finansowej noclegi jedzonko jakieś inne opłaty no nie wiem

dzięki

adam_26 - Wto Maj 12, 2015 19:57

A ja mam takie pytanie jak się prezentuje szczegółowy program :razz:
maniu48 - Sob Maj 16, 2015 18:06

sobon Co do kosztów to nocleg od piątku do niedzieli z wyżywieniem 250-280zł/ os . Tak mniej wiecej było w poprzednich latach.

adam_26 Program zlotu bedzie znany niebawem. Patrząc na poprzednie lata to: czwartek integracja, piątek dzień na torze oraz konkursy i integracja. Sobota rajd Huboszy , jakieś spotkanie ( sprawy organizacyjne) grill i integracja. Niedziela śniadanie i rozjazd do domów. To taki pobieżny plan.

sobon - Sob Maj 16, 2015 22:35

Dzieki maniu przemyslę wszystko i postaram się pokazać zależy też od pracy czy dostane urlop a można się pokazać np. w piątek po południu do niedzieli ?
maniu48 - Nie Maj 17, 2015 14:33

pewnie ze tak
koroviov - Wto Cze 02, 2015 10:36

Po torze w radomiu jeździłem tylko motorem. Powiedzcie czy w aucie też tak zjada opony? Pasuje mieć zapasowy komplet? No i jak to z tym torem jest dla aut? bez problemu wpuszczą? Czy trzeba jakieś warunki spełniać?
Harry - Wto Cze 02, 2015 14:05

wpuszczają bez problemu, ale lepiej mieć drugi komplet opon
Mi opony nowe mocno pościnało

[ Dodano: Wto Cze 02, 2015 15:05 ]
koroviov napisał/a:
Czy trzeba jakieś warunki spełniać?

warunek jest taki,żeby wjechać na tor to trzeba na zlot się zapisać :wink:

koroviov - Nie Cze 07, 2015 13:51

Prawda, ale ciągle nie wiem czy będę miał możliwość z powodu pracy. Która to jak wiadomo jest najgorszym sposobem wykorzystania wolnego czasu.