Z powodu dosyć dużego zainteresowania wizytówkami klubowymi, postanowiłem przejąć sprawę od kolegi escatoxa, który przygotował projekt i przez pewien czas zajmował się zamawianiem oraz dystrybucją wizytówek. Z powodu braku czasu escatox nie może się już tym zajmować, a jak wspomniałem, zainteresowanie nadal jest, stąd udana próba reaktywacji projektu.
Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany posiadaniem wizytówek klubowych, proszę o zapoznanie się z poniższymi informacjami.
1. Można zamówić dowolną liczbę wizytówek, ale nie mniej niż 100 sztuk.
2. Cena za 100 sztuk: 15 PLN (cena obejmuje wizytówki oraz koszty wysyłki).
3. Ponieważ w drukarni mogę złożyć zamówienie na min. 1000 sztuk, Wasze zamówienia będą realizowane partiami po 10 osób (przy założeniu, że każda osoba zamówi 100 sztuk).
4. Proszę o dopisywanie się do listy w tym temacie poprzez przeklejenie listy z ostatniego posta i dodanie siebie. Jeżeli chcesz zamówić więcej niż 100 sztuk, np. 200 sztuk, wpisz się na listę 2 razy.
5. Po wpisaniu się na listę, należy wpłacić na moje konto 15 PLN (w przypadku zamówienia wizytówek, które powinny zostać dostarczone pocztą). Dane do przelewu podam każdemu, kto wpisze się na listę, na PW.
6. Po dokonaniu przelewu proszę o wysłanie do mnie na PW adresu do wysyłki.
7. Zamówienie do drukarni wysyłam zaraz po tym, jak otrzymam wpłaty wszystkich osób z określonej partii.
8. Po odebraniu wizytówek z drukarni wysyłam je do zamawiających.
9. Po zamknięciu listy danej partii, zaczynamy kolejną partię.
Wizytówki są drukowane w kolorze, dwustronnie, na papierze powlekanym Garda Matt o gramaturze 300 g/m2, wizytówki są dwustronnie laminowane folią matową.
Ostatnio zmieniony przez Ley Czw Lut 18, 2010 16:16, w całości zmieniany 5 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 00:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum