dzis mierzylem ze kumplem co jest mechanikiem amperozmiezem siwece
i sie okazalo ze na zadnej wskazowka nawet nie drgnela;/ wszystkie spalone
zdziwil sie ze wogole auto mi odpala i powiedzial ze silnik musi byc w dobrej kondycji:D
ale nie wiem czy to mozna laczyc i to prawda
chcialem zamowic u tomatem swiece zarowe i nie wiem ktore choc mam dobre zdanie o beru a ngk nie mam zadnego
co proponujecie
i czy one pasuja do mojej 45-ki iDT 101KM 2000r
Beru ngk
jak dlugo sie czeka na paczke u tomateam??
wystarczy zamowic i wplacic kase czy musze dzwonic lub do niego pisac?? (dzis zamowie wieczorem i od razu placam kase czyli sianko jutro juz jest od rana
podpowiedzcie
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 16:19
borek88 napisał/a:
dzis mierzylem ze kumplem co jest mechanikiem amperozmiezem siwece
i sie okazalo ze na zadnej wskazowka nawet nie drgnela;/ wszystkie spalone
zdziwil sie ze wogole auto mi odpala i powiedzial ze silnik musi byc w dobrej kondycji:D
ale nie wiem czy to mozna laczyc i to prawda
chcialem zamowic u tomatem swiece zarowe i nie wiem ktore choc mam dobre zdanie o beru a ngk nie mam zadnego
co proponujecie
i czy one pasuja do mojej 45-ki iDT 101KM 2000r
Beru ngk
jak dlugo sie czeka na paczke u tomateam??
wystarczy zamowic i wplacic kase czy musze dzwonic lub do niego pisac?? (dzis zamowie wieczorem i od razu placam kase czyli sianko jutro juz jest od rana
podpowiedzcie
...po pierwsze, to trochę dziwne, że wszystkie świece są padnięte
...po drugie większość poleca świece Beru ( które też zresztą ostatnio zakupiłem )
...po trzecie wystarczy przeczytać to : http://www.tomateam.pl/sklep/index.php?a=regulamin
Jugol, kolego powiedz mi jeszcze czy sa mechanicy ktorzy wyminiaja ta swiece za pompa bez jej zdejmowanie
ile jest taka przecietna cena za usluge wymiany 4swiec (zebym sie nie dal totalnie w ch.ja zrobic)
niby zadna nie chodzi z tych swiec wydaje mi sie ze od nowosci nie wymieniane a koles co od niego kupowalem auto to powiedzial mi szczerze ze tanie to tylko wizyty na stacjach sa tym autem a mechanicy w poznaniu strasznie drodzy. ze za rozrzad go skasowali niezle i pewnie za swiece tez chcieli i chlopak po pol roku uciekal z autem (a odpukac w niemalowane ale mi sie calkie autkiem jezdzi:D)
ciezko ma odpalic rano i po pracy
grznie na kilka razy nic nie daje pompowanie gruszka tez ale za to jak odpali i zgasze to za 2 razem prawie wogole nie kreci tylko od razu odpala
[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 22:17 ]
i rozumie te beru z linku beda idealnie pasowac do mojego roverka??
[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 22:19 ]
zamawiales u tomateam??
ile koszt przesylka poczta przy wplacie na konto bo chcialem wplacic calosc juz
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 22:35
borek88 napisał/a:
Jugol, kolego powiedz mi jeszcze czy sa mechanicy ktorzy wyminiaja ta swiece za pompa bez jej zdejmowanie
ile jest taka przecietna cena za usluge wymiany 4swiec (zebym sie nie dal totalnie w ch.ja zrobic)
niby zadna nie chodzi z tych swiec wydaje mi sie ze od nowosci nie wymieniane a koles co od niego kupowalem auto to powiedzial mi szczerze ze tanie to tylko wizyty na stacjach sa tym autem a mechanicy w poznaniu strasznie drodzy. ze za rozrzad go skasowali niezle i pewnie za swiece tez chcieli i chlopak po pol roku uciekal z autem (a odpukac w niemalowane ale mi sie calkie autkiem jezdzi:D)
ciezko ma odpalic rano i po pracy
grznie na kilka razy nic nie daje pompowanie gruszka tez ale za to jak odpali i zgasze to za 2 razem prawie wogole nie kreci tylko od razu odpala
[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 22:17 ]
i rozumie te beru z linku beda idealnie pasowac do mojego roverka??
[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 22:19 ]
zamawiales u tomateam??
ile koszt przesylka poczta przy wplacie na konto bo chcialem wplacic calosc juz
...proponuję użyć opcji: szukaj, na forum znajdziesz sporo odpowiedzi na w/w pytania, a jak nie znajdziesz, zakładasz nowy temat, a co do sklepu TomaTeam, dostałeś odpowiedź w poprzednim poście, jak masz problem z diagnozą autka, to do PHJOWI masz ok. 90km, więc wystarczy się umówić i podjechać
dzis przyszy swiece wiec pojechalem do mechanika sie umowic z nim a ze mial czas to wymienil mi od reki swiece tyle ze tylko 3
4 za papa wykrecil ale nie chciala wyjsc (musial wyginac klucz:D)
i jutro ma mi wyminic ostatnia szuke tyle ze chce pape odkrecac (poluznic jesli to cos da)
wplyw na odpalanie okaze sie jutro rano
Jugol, szukajka wszystkiego niedaje
a zakladanie co roz nowych tematow tylko komplikuje uzywanie tego forum
tego konta sie obawialem ale ja sie nie znam gadalem z nim i powiedzial ze wszystko bedzie ok
ja nie mam pretensji do ciebie poprostu mowie jak jest:D ale lepiej tak niz nic;p
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 22:40
borek88 napisał/a:
:/ tego konta sie obawialem ale ja sie nie znam gadalem z nim i powiedzial ze wszystko bedzie ok
ja nie mam pretensji do ciebie poprostu mowie jak jest:D ale lepiej tak niz nic;p
kurde zmartwiles mnie max tym kontem wtrysku;/
..jeżeli mechanik wie co jest na rzeczy- to bądź spokojny o kąt, i nie martw się chopie, bo nie zaśniesz
no juz nie bede mogl bo nie wiem czy ma wymienica ta 4 ale to znajomy ojca.
doswiadczony mechanik choc nie wiem czy ma jakies sprzety do ustawiania tego konta;/
kasjopea, juz to czytalem ale jakos ni jak sie to ma bo odkrecic sie odkrecila ale sie swieca klinowala o pompe
w iDT chyba nie da sie bez odkrecania pompy
tylko jak sie ma odkrecenie pompy do jej konta i pozniejszej sprawnosci;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum