WysÅ‚any: Pon Cze 25, 2012 11:55 [MGF]gdzie serwisowa? MGF Zielona Góra i okolice?
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam jestem nowym u?ytkownikiem i chcia?em serdecznie przywita? wszystkich forumowiczów... WITAM!!!
Nie pojawi?em si? tutaj przypadkowo, w?a?nie spe?ni?o si? moje marzenie ( dzi?ki mojej ukochanej ?onie :)) i dokona?em zakupu MGF 1.8 VVC.
Oczywi?cie, od razu rodzi si? pytanie gdzie takie wspania?e auto serwisowa??
Mo?e podpowiecie, je?li macie informacje, kto zna si? na tego typu aucie w Zielonej Górze i okolicach?
Na pocz?tek mam do wymiany w aucie sprz?g?o i uk?ad hamulcowy :)
Z góry wielkie dzi?ki
Ostatnio zmieniony przez Radek31 Pon Cze 25, 2012 11:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 25, 2012 11:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Radek31, ja ze swoim TFem je?d?? do Warszawy (zwykle z Trójmiasta) a Ty masz jakie? 160km do Wroc?awia lub 140km do Poznania. W obu rejonach masz sporo warsztatów. A tak na marginesie... sprawdza?e? mo?e warsztat Sewastianowicz w G?ogowie? To jedyne 60km od Ciebie:
http://www.roverki.pl/czc...2Id=159&start=0
Gites, wielkie dzi?ki za informacje, my?la?em w?a?nie o Wroc?awiu, bo stamt?d si? przeprowadzi?em, mia?em nadziej? jednak ?e b?dzie co? bli?ej. G?ogowa nie sprawdza?em, a jestem tam do?? cz?sto, dlatego by?o by mi bardzo po drodze teraz sprawdz? na 100%.
Jeszcze raz wielkie dzi?ki:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum