Dobra to była mała prowokacja ale zastanawiam się w co w takim razie prebenny wpakowałeś te tysiące co? Dwumas w dieslu też pada częściej jak w PB, tak swoją drogą czemu łatwiej kupić w miarę jeżdżący PB niż diesla? nie o tym jest temat, ale kiedyś zrobię chyba statystyki ile wątków na forum jest o dieslach a ile o Pb
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 01, 2015 15:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sknerko u mnie dużo poszło na walkę z pompką sprzęgła - regeneracja, LUK, TAZU (niestety za 1 razem nie miałem nawet kiedy doczytać o istnieniu pompki TAZU). A tak to się zbierało co chwila coś, a to naprawa webasto, a to tłumik, a to rurki przewodów hamulcowych, a to tuleje, a to hamulce i się całkiem spora sumka uzbierała. Drugą kwestią jest to, że jeszcze robiłem dodatkowe rzeczy typu wywalenie EGRa, zmiana lamp czy felgi 18 (ale tego jako tako nie wliczam w koszta napraw tylko moich zachcianek).
dużo poszło na walkę z pompką sprzęgła - regeneracja, LUK, TAZU
Bez przesady sam robiłem 3 razy pompkę na oryginale i raz na Tazu plus raz wysprzęglik (AP) i sprzęgło, koszt 1k pln wysprzeglik i sprzęgło i pompka drugi tysiąc w tym wszystkie koszty to raczej nie jest kosmos co?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum