Ja myślę ,że to nie jest problem w chęciach czy też niechęciach, tylko po prostu trudno powiedzieć cokolwiek konkretnego o terminie, jeśli nie ma dogranych najważniejszych rzeczy, czyli "toru" i "spania" ... Zwykle jak to jest już pewne, to i się termin w sposób mniej lub bardziej oficjalny przedostaje do wiadomości ... trochę cierpliwości i zaufania
Wiem, że chcielibyście wszystko mieć na już, ale naprawdę nie robimy tego Wam na złość. Nie podajemy terminu po to, żeby nie musieć go co 2 tygodnie zmieniać, kiedy już te konkretne plany sobie porobicie.
Podpiszę się pod tym, o czym wspomnieli już poprzednicy.
To nie jest tak, że zarząd czeka, aż zaczniemy się dopominać o podanie szczegółów zlotu czy chociażby terminu. Nie robi tego również na złość zainteresowanym przyjazdem. Zlot to całkiem spory projekt i naprawdę jest sporo szczegółów, które trzeba przemyśleć, zaplanować, zorganizować. Kiedy będzie już można podać termin i pozostałe szczegóły, na pewno pojawią się tak szybko, jak to możliwe.
Z doświadczenia organizatora zlotów wiem, że podawanie niepotwierdzonych szczegółów zlotu może skończyć się tym, że później trzeba odkręcać daty - przykładem jest zlot w Dzierżoniowie. Naprawdę warto chwilę poczekać i pójść do pracodawcy z konkretami, niż zmieniać co chwilę swoje plany urlopowe. Poza tym, terminy poprzednich zlotów wskazują na to, kiedy może odbyć się zlot - zawsze można uprzedzić szefa, że będziemy potrzebowali 1 lub 2 dni urlopu.
Wywieranie wpływu i presji na podanie szczegółów niczego nie przyspieszy i w niczym nie pomoże.
Ja też chciałbym wiedzieć na już. Ale wiem, ile kosztuje zorganizowanie zlotu i zdaję sobie sprawę z tego, że zarząd podzieli się z nami szczegółami tak szybko, jak to możliwe.
emes, ok przekonałeś mnie choć nie ukrywam ze chciał bym juz wiedzieć ale nawet jak sie dowiem tydzień wcześniej to urlop dostane bo mam miesiąc urlopu do wykorzystania jeszcze
walkie, z całym szacunkiem ale zobacz sobie wcześniejsze posty i powiedz mi jeszcze raz w "oczy" ze ja robie najwiecej szumu o termin...
pozatym napisałem
Cytat:
nie ukrywam ze chciał bym juz wiedzieć
a nie ze musze juz wiedzieć a Podstawą tego jak to mówisz "szumu" jest fakt ze w lipcu chce lecieć gdzieś na wakacje i tez chciał bym juz termin zarezerwować bo tak samo chce przyjechać na zlot Wiec nie wyzywaj mnie tak mocno
Ale MaReK nie jest w Zarządzie i oparł się tylko na statystykach z poprzednich lat, oraz tym, że w tym roku w czerwcu będzie ogólnie ciężko zorganizować bazę hotelową ze względu na przyjezdną z europy szarańczę
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK w wirze pracy może się mylić. MaReK z terminem nie strzela, tylko stara się MaReK analizować sytuację i zakładać najbardziej realne scenariusze. Poza tym MaReK podał taki przedział czasowy, że na prawdę trudno zorganizować Zlot inaczej Po pierwsze musi być już ciepło, po drugie musi być szansa na przyjazd dla wszystkich a miesiące lipiec/sierpień są mocno wakacyjne i większość ludzi zdaniem MaReK będzie w tym czasie na urlopie wypoczynkowym. Chociażby Ty Friq - też chcesz się wybrać w lipcu gdzieś
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, Ty to masz głowę na karku ja w analizach zawsze bylem słaby
Więc luzujemy nieco i czekamy na konkretne info zarządu
THX Panie Wszechmogacy za możliwość dania odpoczynku moim szarym komórką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum