Wysłany: Czw Paź 04, 2007 15:03 Witam. Szkoda, że mam tyle pracy.
Z Wrocka na zlot mam rzut beretem, ale nadmiar obowiązków chwilowo (do końca października?) blokuje mi normalne życie.
Właściwie zaczynam się przyzwyczajać do braku wolnego czasu. (poza tym spędzonym w pracy...
Może później załapię się na coś we Wrocku (wrzesień był dla mnie zabójczy).
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 15:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czy tam lepiej jechac przez Czestochowe czy przez Wieluń , Kluczbork ? ktos sie orientuje ? i czy duzo paratow na trasie na Czestochowe postawili od zeszlego roku >?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dodam tylko, że o naszym zlocie napisała Nowa Trybuna Opolska. Dzięki temu informacja o klubie ROVERki.pl pojawiła się po raz kolejny w prasie i to w postaci drukowanej
Czy tam lepiej jechac przez Czestochowe czy przez Wieluń , Kluczbork ? ktos sie orientuje ? i czy duzo paratow na trasie na Czestochowe postawili od zeszlego roku >?
A o ktorej i kiedy chcesz jechac?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Chyba ze względu na awaię korka chłodnicy będę robił za transport managera, bo muszę się z kimś zabrać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
no ja jutro z Tomim jedziemy jakoś 16.20 ode mnie spod bloku
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Mam pytanko, zlot odbywa sie 45km ode mnie... Czy ja jako nie-klubowicz, moglbym podjechac np. w niedziele i poogladac Wasze "cacka"? Czy to jest impreza zamknieta? Dodam, ze sam usilnie poszukuje tego "jedynego" roverka do kupna
Conquer, zapraszamy W niedzielę, to raczej tylko poranne godziny wchodzą w grę, bo zazwyczaj uczestnicy się rozjeżdzają ok. godz 11 - 13.
Jesli dasz radę to zaglądnij np. sobotnim popołudniem.
Conquer, zapraszamy W niedzielę, to raczej tylko poranne godziny wchodzą w grę, bo zazwyczaj uczestnicy się rozjeżdzają ok. godz 11 - 13.
Jesli dasz radę to zaglądnij np. sobotnim popołudniem.
ok, rozumiem... wiec postaram sie podjechac w sobote... a jest moze ustalony jakis rozklad calej imprezy? Jakies atrakcje?
Dodam, ze sam usilnie poszukuje tego "jedynego" roverka do kupna
No to dobrze trafisz
MG Tempesta będzie do sprzedania ZTCW
MG Tempesta nie będzie na zlocie - jadę z Tomim
przecież to impreza integracyjna, więc fura nie jest najważniejsza
oj chocby z tego powodu, ze to moze byc ostatni zlot "zr-a" powinienes sie nim zaprezentowac ja tam mam nadzieje na sesje zdjeciowe na zlocie, bo bedzie kilka autek do porownania
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum