Tak się stało jak rozbijaliśmy usterki. Tematy były tak przyklejone. Jak rozbiliśmy na działy, to trzeba je było gdzieś umieścić. Nie da się zrobić tak, żeby były we wszystkich technicznych przyklejone, a w innych nie. Czy wszyscy mężczyźni czytający ten temat zrozumieli?
apples, nie da się i Ci już sklerotyku już kiedyś to tłumaczyłam.
Nie pamiętam. Za dużo mnie bajerujesz i dlatego mi widocznie umknęło. Możesz powtórzyć dla ogółu?
kasjopea napisał/a:
No ale oczywiście, co mądrego może mieć baba do powiedzenia.
a baba w ciąży to już w ogóle nic
[ Dodano: Sro Maj 11, 2011 23:07 ]
kasjopea napisał/a:
Tak się stało jak rozbijaliśmy usterki. Tematy były tak przyklejone. Jak rozbiliśmy na działy, to trzeba je było gdzieś umieścić. Nie da się zrobić tak, żeby były we wszystkich technicznych przyklejone, a w innych nie. Czy wszyscy mężczyźni czytający ten temat zrozumieli?
No właśnie! Wątki o nieuczciwych sprzedawcach są w stałych działach forum. Nikt nie potrzebował takiego kąta, a on już miałby większe uzasadnienie powstania niż pod forum poświęcone kradzieży, zagubień czy znalezień.
Jest taka strona bezwypadkowe.net, może warto pomyśleć nad stworzeniem skradzione.net i zagubione.net
Równie dobrze, można zrobić pod forum zniszczone/zdewastowane i dać tam upust emocjom, jakie targają właścicielem auta którego owy proceder dotknął.
Myślę, Hrabia - tak zupełnie poważnie - że jeśli chcesz dalej brnąć w temat potrzeby istnienia tego wątku, powinieneś pójść za głosem Thefa i dać ankietę na ten temat.
[ Dodano: Sro Maj 11, 2011 23:10 ]
Kasjopea - wyjaśnij mi ten problem - bo też nie kumam
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tłumaczę i wyjaśniam jeszcze raz. Samce - skupić się proszę.
Taki temat, np. "Polecani sprzedawcy" jest jeden, tak?
Potraficie go cudownie rozmnożyć?
Bo tylko w ten sposób można go umieścić jednocześnie w kilku działach.
Innym sposobem jest zrobienie go jako "ważne ogłoszenie", ale wtedy pojawi się we wszystkich działach na forum, a przecież nie o to chodzi.
Tłumaczę i wyjaśniam jeszcze raz. Samce - skupić się proszę.
Taki temat, np. "Polecani sprzedawcy" jest jeden, tak?
Potraficie go cudownie rozmnożyć?
Bo tylko w ten sposób można go umieścić jednocześnie w kilku działach.
I co Maleńka. MaReK potrafi
[ Dodano: Czw Maj 12, 2011 08:32 ] MaReK, czy jest opcja zrobienia "Ważne tematy" jako lista rozwijana?
Założenie takiego działu:
1. Powinno wyeliminować osoby z forum (o ile takie są) które takie niecne uczynki popełniają
2. Założenie tematu w dziale "Skradziono/Wypożyczono" tematu "Zaślepki świateł przeciwmgielnych niebieskie Sanok" powoduje że osoby z Sanoka i okolic wiedzą bez czytania całego tematu, że jeśli znajdą takie zaślepki w swoich okolicach to żeby na to zwrócić uwagę
3. Szybciej rzuci się w oczy temat: "Zaślepki świateł przeciwmgielnych niebieskie Sanok" i na allegro zaślepki świateł przeciwmgielnych polakierowane na niebiesko.
4. O wielu tego typu kradzieżach się nie pisze gdyż co zmieni temat w dziale sprzedam/kupię, "Zaślepki świateł przeciwmgielnych" a w środku napisane że bo mi ukradziono.
5. Nie wiem jak inni ale jeśli widzę temat który dotyczy np rovera 75 to go nie czytam bo nie mam czasu na wszystko, ale jeśli napisano że ukradziono to przeczytam dla samej ciekawości bo nie będzie tam kilometrowej wypowiedzi i gdzieś pomiędzy wersami że ukradziono tylko temat właśnie o tym będzie.
6. Wg mnie wykrywalność przestępstw wzrośnie
Czego to nie dokona samcza solidarność . Brawo.
Jeśli te tematy działają jak trzeba, to nie widzę przeszkód aby powstał na podobnej zasadzie temat o kradzieżach. Nie dział.
MaReK, czy jest opcja zrobienia "Ważne tematy" jako lista rozwijana?
Nie wiem jak miałoby to działać
W tej chwili jak klikniesz na "belkę" ważne tematy, to się zwinie/rozwinie.
A jeśli miałaby być w małym białym okienku ze strzałeczką w dół (np. jak województwo w profilu), to nie wiem czy ktokolwiek zajrzałby tam i zrozumiał o co chodzi, nie mówiąc o tym już, że wyglądałoby to mało estetycznie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum