Niech pierwszy wypali jakoś, później będzie z górki. BTW chyba w regionie nas wogóle mało pomimo tego iż Roverków się sporo namnożyło. Teraz już nie zdążę ale na następny postaram się zrobić wizytówki, zawsze będzie można komuś przy okazji za wycieraczkę włożyć .
No i po... Dzięki za miłą integracje mimo skromnego składu . Następnym razem liczba musi mieć 2 cyfry pozdrawiam . Jak cos to jutro pod wieczór fotki mogę wysłać
_________________ OPEL FORD VOLKSWAGEN ... NIE ... -- ROVER
Dzięki za spotkanie, szkoda tylko iż osoby które się deklarowały nie dały nic znać
Cześć
Zgadzam się z drugą częścią cytatu. Musiałem pilnie wyjechać z dziećmi do Warszawy, ale oczywiście mogłem dać znać
Przepraszam za brak wiadomości . Następnym razem będę bardziej uważał na swoje deklaracje.
Mam nadzieję, że następnym razem nic mi nie wyskoczy, a jeśli tak to na pewno dam znać.
witam wszystkich sympatykow rowekow
jestem posiadaczem 75 2.0 bezynka
chetnie dolacze do waszych spotkan jestem z brodnicy i do torunia mam zut beretem dajcie znac na meila kiedy macie spotkanie to napewno sie pojawie
moj meil (krystianolga11@wp.pl) najlepiej pasowaloby mi sobota popoludniu lub niedziela zeby nie kolidowac z praca.
pozdrawim wszystich
[ Dodano: Czw Mar 14, 2013 19:09 ]
mam jeszcze prozbe potrzebowalbym podlaczyc sie do dobrego kompa
jak ktos wie gdzie w okolicy jest ktos bystry z dobrym kompem prosze o wiadomosc
Przepraszam za nie obecność musiałem jechać do pracy na awarie , kompletnie byłem zajęty i nie miałem głowy do pisania na forum wtedy . nastepny spot jestem na 100% . pozdrawiam , i czekam na info.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum