efekt taki osiągnąłem malując je sprayem do lamp, nakładałem 2 warstwy. Podczas jazdy kiedy światła są włączone nie widac tego że są malowane, tylko podczas postoju i kiedy się lampy nie świecą wyłania się efekt. W bagażniku mam rozpuszczalnik więc w razie czego minuta i lampy jak nowe
słuchaj Marcin, a twojej Agatce się nie podoba, że musiałeś Ani pytać o zdanie
Mojej Agatce się bardzo podoba A Ania bardzo dużo przebywa z Tobą co wiąże się z przesiadywaniem i pracami mechanicznymi przy Roverku więc jej zdanie też jest dobrze znać
Co do spray'a to motip. Nakładałem 2 cienkie warstwy w odstępie 15 min na zewnątrz klosza.
A Ania bardzo dużo przebywa z Tobą co wiąże się z przesiadywaniem i pracami mechanicznymi przy Roverku
ta u mnie wygląda to tak:
"kiedy skończysz"
a jak z podkulonym ogonem, mówię, że już na dziś wystarczy
zobaczysz jak będziemy robić rozrząd, to będzie co najmniej 3 razy dzwonić i się pytać niby jak nam idzie a nie, ty będziesz u mnie w garaż, to napewno przyjedzie matiziakiem, który ciągle jeździ na świeżym oleju, ponieważ ma takie przypały
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum