Wysłany: Sob Maj 05, 2007 22:20 Wyjazd na Zlot z Zachodu
Witam,
Jest propozycja jak w temacie.
Wyjazd w godz. rannych 22.06.07
Opcja dołączenia się Ekipy wrocławskiej np. w Kaliszu.
Cio wy na to?
Inne ekipy też mile widziane
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 22:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jest szansa, że będą 2 roverki jechały z Głogowa + String + Paul z Leszna Jest opcja spotkania w Kaliszu, chociaż może przy kilku km wiecej dało by się spotkac już w Ostrowie Wlkp. Poczekamy co Wcek powie na to, chociaż Walkie będzie marudzić pewnie i bedzie chciała jechać na "gierkówkę" A to dla grupy Lubusko Wielkopolskiej już trochę duży nadrzut km
A może lepiej z Wrocławia jechać na Kępno,Sokolniki-8-mką ,potem14-tką na Sieradz,Łódż ,Łowicz,dalej 2-ką do Sochaczewa.Tu jest już parę wariantów..-w/g uznania. Pozdrawiam !
:?: A może lepiej z Wrocławia jechać na Kępno,Sokolniki-8-mką ,potem14-tką na Sieradz,Łódż ,Łowicz,dalej 2-ką do Sochaczewa.Tu jest już parę wariantów..-w/g uznania. Pozdrawiam !
kurcze to by byla trasa niedaleko mnie, zobaczcie sobie na mapie gdzie wielun lezy
Ja sie nie upieram na Gierkowke, wrecz tej trasy nie lubie. Jesli jest jakas inna dobra droga to why not. Poczekamy na chlopakow, niech sie wypowiedza. Za Wami to ja w ciemno wszedzie pojade
Ja sie nie upieram na Gierkowke, wrecz tej trasy nie lubie. Jesli jest jakas inna dobra droga to why not. Poczekamy na chlopakow, niech sie wypowiedza. Za Wami to ja w ciemno wszedzie pojade
Miło to słyszeć , ale na Twoim miejscu z takimi deklaracjami bym uważał
walkie napisał/a:
A jak Wasze CB?
W planach U mnie decyzja już zapadła prawie, nie wiem, jak Brt
No, jak tak, to załatwione
Tylko mam problem, bo U 520 tylko na alledrogo znalazłem, a to mi niespecjalnie pasuje . Wolałbym jakiś sklep, pomacać, powąchać.....
[ Dodano: 6 Maj 2007, 22:59 ]
PS. a jak temat zakupów, posunął się jakoś?
JA jeszcze na 100% na CB się nie zdecydowałem, siętrochę zastanawiam, bo nie wiem, czy nie będzie po prostu leżało i przez sporą część roku się "marnowało" pożyjemy zobaczymy
Jeśli chcesz, to moge podjechac jutro do jednego sklepu i sprawdzic co maja u siebie na stanie.
Jeżeli możesz, to chętnie skorzystam z wywiadu
Co do zapoznania się, to wierzę Ci na słowo. Miałem na myśli to, że nie lubię kupowania w ciemno, bez sprawdzenia
[ Dodano: 6 Maj 2007, 23:05 ]
Brt napisał/a:
bo nie wiem, czy nie będzie po prostu leżało i przez sporą część roku się "marnowało" pożyjemy zobaczymy
Tak sobie czytam o zlocie który jesli dobrze zrozumiem ma się odbyć 22.06.2007, roverka mam od paru miesięcy, mówie sobie popytam was jak to wygląda do której ekipy sie najlepiej podłączyc, jestem z Poznania. Wszystko pieknie ładnie , pierwszy zlocik, nowi znajomi poprostu super, po czym podchodzi do mnie dziewczyna i mówi "ale 23.06.2007 twoja siostra bierze ślub" . Tak więc moje pytanie brzmi czy 22.06.2007 to jest napewno data zlotu czy moze byc inna Załamany poznaniak z pięknego rovera 420D Oczywiście ciesze sie, że siostra się hajta, ale......
Ostatnio zmieniony przez dzemol04 Czw Maj 10, 2007 12:56, w całości zmieniany 1 raz
pawciu87, w 70 roku jak byłem w wojsku po wywaleniu ze studiów -za marcowe rozruchy -i w woju miano nauczyć mnie " patriotyzmu i praworządnego myślenia(!! ) to byliśmy w Podzamczu .A w Wieluniu poznałem dziewczynę !W Podzamczu pobiłem komendanta Powiatowego Sztabu Wojskowego i jego szefa "sztabu " !Obaj -kompletne Zera !Pozdrowionka !
pawciu87, w 70 roku jak byłem w wojsku po wywaleniu ze studiów -za marcowe rozruchy -i w woju miano nauczyć mnie " patriotyzmu i praworządnego myślenia(!! ) to byliśmy w Podzamczu .A w Wieluniu poznałem dziewczynę !W Podzamczu pobiłem komendanta Powiatowego Sztabu Wojskowego i jego szefa "sztabu " !Obaj -kompletne Zera !Pozdrowionka !
dlatego do woja nie chce isc.... a wieluc to male ale ladne miasto
_________________ "Tylko auta z duszą..."
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 22:07
zibi-gliwice napisał/a:
Obaj -kompletne Zera
Wszędzie możesz znaleźć takie zera - nawet dziś ich nie brakuje - nie tylko w wojsku. Popatrz na policję, uop, abw, zerknij na służbę zdrowia, czy kler. Wszystkie grupy jakby nie patrzeć noszą jakiś "mundur" i "służą". Jedni są normalni - inni po prostu "inni" Są dla odmiany ludzie, którzy z łezką w oku wspominają odbywanie służby wojskowej i na dodatek KAŻDY z nich powie: dziś to nie wojsko tylko przedszkole, nie 2 lata tylko 9 miesięcy.
pawciu87 napisał/a:
dlatego do woja nie chce isc
jeśli mogę...zacznijmy od rzetelnych badań na komsji i kierowania "w mundur" naprawdę zdrowych ludzi, a skończmy na dobrowolnym zgłoszeniu do PRACY w wojsku, a nie POBORU. Oczekujmy, że 18-19-letni samiec to prawie mężczyzna, a nie dzidziuś płaczący za mamusią, bo musi sam wreszcie wyprać własne skarpetki. Że jego podejście do otaczającej go rzeczywistości nie będzie brzmiało "A mnie to pier...."
Inna sprawa, do kogo będziemy wyciągać ręce w przypadku realnego zagrożenia granic. Znowu "nalepszych przyjaciół" mamy daleko, a z najbliższymi sąsiadami nie bardzo. Ten schemat był przerabiany przed 1939r - nie?
Zlikwidujmy armię i czekajmy na pomoc UE - przecież wojsko(i jemu podobne służby) to darmozjady
P.S.
Tak - jestem TREPEM ! od 17 lat w mundurze i nie uważam się za "zero".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum