Wysyłka wizytówek do mnie ma być nadana 23 listopada. Pójdzie kurierem, więc powinno dojść w miarę szybko. Jak tylko dostanę wizytówki, wysyłam do Was.
szkoda, że wcześniej nie wiedziałem o tym projekcie. Posiadam agencje reklamową z dość konkurencyjnymi cenami. Minimalna ilość w drukarni 500szt - 90zł dwustronna folia ful kolor np na zasadzie kalendarza. Oczywiście wiele innych możliwości, to co podaje jest w bardzo dobrej jakości i trwałe. Przy większej ilości są rabaty
Jest możliwość dostania projektu i wydrukowania dla środowiska łódzkiego ? Chętnie bym się tego podjął na Łódź, tak samo jak reszty materiałów reklamowych, z odbiorem na spotach.
dudus87, w obecnej drukarni płacimy 65 PLN za 1000 sztuk + 15 PLN kosztów wysyłki. Więc cena 90 PLN za 500 sztuk (bez kosztów wysyłki) nie wydaje mi się specjalnie atrakcyjna.
Co do jakości wizytówek, ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń, takowe nie były też zgłaszane przez pozostałe osoby, które już zamówiły i odebrały wspomniane wizytówki.
Dodałem zdjęcia wizytówki z przodu i z tyłu do pierwszego posta w tym temacie
Informacja dla wszystkich, którzy zamawiali wizytówki w pierwszej partii. Dzisiaj odebrałem przesyłkę. Od jutra zacznę rozsyłanie do wszystkich, którzy dokonali wpłaty i wysłali mi dane do wysyłki na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum