No u mnie w Koninie tez bardzo duzo roverkow jezdzi, ale niestety pare osob z konina tylko wie ze jest takie fajne forum przydadza sie wizytowki, mam nadzieje ze ludzie zaczna sie rejestrowac gdy dostana wizytowke heh
_________________ Poprostu Brychu
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 21:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysyłka wizytówek do mnie będzie zrealizowana 23 maja. Zakładam, że dostanę wizytówki w ciągu 1-2 dni, tak jak to było do tej pory. Jak tylko dostanę, rozsyłam do wszystkich z obecnie realizowanej partii.
To już podchodzi pod reklamę, a za reklamę się płaci Zebrać firmy/instytucje zainteresowane taką formą reklamy niech one zapłacą za druk i wtedy wizytówki będą dla forumowiczów za friko, a firmy będą miały reklamę i darmowe roznoszenie
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum