Nie wierzę, ze jeszcze się tu nic nie pojawiło. Wczoraj dojechaliśmy o 23 , a dzisiaj nie małem się czasu podrapać po d... klawiaturze, a tu dalej nic.
Dzięki wszystkim za to, ze byliście i że było miło i wesoło, chociaż trochę krótko.
A organizatorom za jak zwykle super organizację.
Do zobaczenia następnym razem
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 20, 2014 17:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dojechaliśmy szczęśliwie i szybko i juz tęsknimy,dziękujemy organizatorom,było 1klasa,miejsce wybrane trafnie,dobry mecz w siatkówkę,świetny przewodnik po Gdańsku,do zobaczenia
My również przyłączamy się do podziękowań.
Jak zwykle było super.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Również dziękuję za zlot na własnej ziemi
Fajnie się rozmawiało, o wszystkim, nawet o Citroenach
Gratuluje załodze Roverów wygrania meczu w siatkówkę
Żona też zadowolona i wytańczona
Pozdrawiam,
Vigoslaw i Ruda, Ruda
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A więc nadeszła wiekopomna chwila i z racji tego :
- podziękowania dla całego Zarządu za organizację
- Harry i Eff za wkręcenie mnie z adresem chociaż to przypadkiem wyszło
potem Harry zaplusował jabłkami
- Yennefer za .... całość Run Away
- Margos już wiem jaką wódeczką będę się zapijać
- Wizard_gp za pogawędki moto i archiwizację wydarzeń
niezłą kartotekę teraz masz na każdego
- Siemion nie wiedziałem że z Wizard_gp tworzycie tak świetną parę...na parkiecie
- obie Rude za takie tam przy stole
- Steryd jak dobrze pamiętam za użyczenie pompki...nie ma to jak sobie napompować
- Maverick za sąsiadowanie w pokoju i oprawę muzyczną...
aha i za paluszki których zapomniałeś zabrać
Plus każdemu kogo pominąłem bo za dużo byłoby pisania a nie chciałbym nikogo urazić
Szkoda że tak mało nas było ale mimo wszystko daliśmy radę .
Było super i żądny przygód czekam na następny Zlot
Ps. Jak ktoś pamięta przewodnika to niech podziękuje za mnie bo faktycznie zdał egzamin....przynajmniej moim zdaniem.
Dziękuję Wszystkim za kolejny wspólny Zlot. Nie wiem dlaczego, ale ten minął mi wyjątkowo szybko i wciąż czuję lekki niedosyt. A teraz po kolei...
- MARGOS -
- Harry i Eff - za wspólną podróż, iskry na asfalcie, zwiedzanie, dzielenie apartamentu... i za to, że jesteście
- osarro - gwiazdo Ty nasza, zawsze musisz coś, prawda? Dzięki za to, że znasz te kawałki, które lubię i jeszcze wiesz, kto je wykonuje. Na następny stworzymy playlistę A Run Away... tak, wisienka na torcie.
- Kasjo - super, że jednak się zdecydowałaś przyjechać
- Siemion - no nie poznaję! Główny wodzirej Klubu Rozumiem, ze to już była zapowiedź letniego
- szpynior - za pogaduchy i nocny wypad na plażę
- Maverik - za dj'owanie, pogaduchy... Fajnie było się znów zobaczyć
- W(V)izard_gp - sorki, ale to nie moja sprawka
- Wdariusz - za niedzielne pogaduchy. Mam nadzieję, że się Wam podobało i spotkamy się na letnim.
- Vigoslaw i Dominika - za pomoc organizacyjną i towarzystwo
- siatkówkowej drużynie Rovera - wielkie dzięki za emocje, pełną zaangażowania walkę i zwycięstwo!
- siatkówkowej drużynie MG - byliście godnymi przeciwnikami, ale wygrać musiał najlepszy
- dziewczyny - za to, że byłyśmy ozdobą parkietu
Dziękuję Wszystkim za wspólną zabawę, za to, że mogliśmy się znów zobaczyć i pobyć razem.
To też podziękuję wszystkim za ciepłe powitanie mnie na pierwszym zlocie
I w szczególności organizatorom za dobrą bazę na zlot
Mam nadzieję, że uda mi się być na kolejnym
p.s. I bym zapomniał... dzięki za pomoc serwisową na autostradzie taśma dała radę
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No to czas się tez odezwać bo czekałem aż ktoś coś naskrobie
Dzieki całej ekipie za udany jak zwykle zlot za organizacje i sam pobyt i atrakcje
Podziękowania dla Prezesa który mnie zaskoczył tym razem na parkiecie no z tej strony cie nie znalem
osarro----dzięki za transport do Tczewa -pobyt niedzielny udany pogoda piękna się zrobiła no i miałem jeszcze okazje się popluskać w morzu -Dzieki raz jeszcze
Yennefer---ty wiesz za co za czekoladkę i wspólna degustacje trunków alkoholowych rozmowę i zaproszenie
Emes---za wszystko za piwko za rozmowę i chęć pomocy -wypijemy ta flachę kiedyś
Mam nadzieje ze nikomu nie podpadłem i nie ma skarg odnośnie muzyki mojego debiutu jako grajek klubowy bo ciężko to nazwać dj-ka ale było pozytywnie
Dzieki raz jeszcze i do następnego
kasjopea---Szalona Ruda i napisze ci tak Pokaz Cycki ---Dzieki za inspiracje muzyczne i rozmowę i ciesze się ze postanowiłaś się pokazać
No i nie bede sie tu rozpisywal za bardzo bo spedze tu wiecznosc Podziekowania dla wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum