Na ostatnim spocie pojawiła się propozycja zmiany miejsca kolejnego spotu oraz wprowadzenia małego dodatku
Kolejny spot: niedziela, 22 kwietnia o 15:30
Miejsce spotu: parking przy wyspie Opatowickiej (mapka poniżej, miejsce spotkania zaznaczone czerwonym prostokątem, tam jest taki duży parking)
Dodatek: padła propozycja zrobienia grilla zaraz po oglądaniu Roverków i zdjęciach Zabieramy więc swoje wyposażenie, co kto lubi
Nie zdecydowaliśmy jeszcze, kto zabierze grilla, ale myślę, że to wyjaśni się do spotu
Kto jest chętny? Zakładam, że stała ekipa oczywiście przyjeżdża?
Ostatnio zmieniony przez emes Pon Kwi 23, 2007 22:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 17:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hehe widze ze cala stara ekipa bedzie w komplecie. A tak pozatym kto bierze grilla i kto wegiel???? i jakas pilke do nogi moze jakiegos meczyka zagramy na polance
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
No właśnie.
Na 99% będę we Wrocku w ten weekend i mogłbym do Was dołączyć, jeśli przyjmiecie warszawiaka z wrocławskimi korzeniami.
A w niedzielę o 15:30, a nawet troche wcześniej, to już muszę wracać do Wawy, bo o 20 jest spot na Bemowie , a po nim wreszcie oddaje moje autko w ręce Mariusza na regulację obrotów.
[ Dodano: Sro 18 Kwi, 07 12:40 ]
No to namieszałem. Niestety chyba jednak nie będę w sobotę we Wrocławiu.
Bardzo żałuję.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No to namieszałem. Niestety chyba jednak nie będę w sobotę we Wrocławiu.
Spokojnie maciej, póki co zostajemy przy niedzieli
Ale już kombinowałem coś na sobotę
Tak przy okazji, musimy zadecydować, co ze sprzętem, w sensie kto ma możliwość udostępnienia grilla oraz węgla. Zwracam się więc z pytaniem, czy ma ktoś możliwość oraz ochotę zabrać odpowiednie wyposażenie?
Możemy też wybrać opcję zakupu takowego sprzętu, za niewielkie pieniądze można już chyba kupić, na tyle osób to wyjdą grosze.
alter w takim razie jak dawno nie grales w pile to musisz zalatwic pilke a my sie zajmiemy resztą, Ja moze bede mial grilla jutro go poszukam. a wegiel to sie na stacji kupi.
Pozdro i nie zapomnijcie o kielbaskach
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Ja będę Grilla niestety nie przywiozę, a kiełbaski i owszem I w takim razie zabiorę jakieś szportowe łobuwie
a skoro pewnie kilka h nam tam zejdzie, to do grila trzeba by się zaopatrzyć w jakieś bezalkoholowe żeby chociaż piwem smierdziało Bo co to za grill bez browara
Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie (tak to juz maja osoby uczace sie dziennie - w weekendy praca )
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum