Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 14:53 Sympatyk z ambicjami na klubowicza
Witam.
Znamy sie mało.. to może powiem parę słów o sobie... urodziłem się w Żaganiu... w 76r... w sierpniu.. właściwie w połowie sierpnia... dokładnie 16 sierpnia.. to może tyle o mnie.. Czy są jakies pytania?? Acha.. to może jeszcze mam na imię Wojtek.. mieszkam nadal w w Żaganiu, zawód wyuczony.. różnie, różniście: budowlaniec, historyk, prawnik (administracyjny), zawód wykonywany.. urzędas. Żona Ania, dzieci, psów, kotów brak... Oprócz tematyki moto mam totalnego zajoba na punkcie domowego audio i troche foto, chcociaż na to nie mam zbytnio czasu.
Na Roverka namówiła mnie żona... i właściwie dla niej był kupowany i pomimo dużych kłopotów od samego kupna dzisiaj cieszę się posiadaniem, a przede wszystkim jazdą moim Revolverkiem w kolorze Amarath.
A więc do zobaczenia na drodze
Wrzucam kilka fotek... po sobotnim pucowaniu
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Ostatnio zmieniony przez Viniu Wto Kwi 17, 2007 20:03, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 14:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 18:56
Witaj - może jakieś foto - rover, może żony hihihihi
Nie brażaj się - żartuję. Jak się spotkamy na forum użytkowników żon to może wtedy...
Pozdrowienia.
yyy znaczek klubowy powiadasz.. no... yyyy eee hmm... ukradli?? A taki był ladny... amerynakcki.... szkoda... Nie no tak na poważnie, to na majówkę wybieram się do Krakowa i Zakopanego (1200km w dwie strony)... jak przejdzie test bez zająknięcia, to obiecałem mu przyodziac w barwy klubowe...
Na szczęście nc się nie dzieje... chodzi jak ta lala, ale mam schize na punkcie podniesinej temperatury i kiedy jadę to ciągle kontroluję wskaźnika... taka moja... FOBIAAAA
Gratulacje:
1. Roverek jak nowy z salonu.
2. Fotki daj do salonu sprzedaży i wezmą do folderów i prospektów - bankowo.
Czołem biję Waszmości.
P.S.
Podobno teraz się mówi: Respect !
Nie ... ot zwykły szampon... 2w1.. tak co by łupieżu nie dostał
maseuko napisał/a:
Kolorek niczego sobie...
Ostatnio w Zielonej Górze na ul. Spawaczy (dziwna nazwa) widziałem Lagunę w identycznym kolorze... komuś się chyba mocno spodobał... i sobie przemalował...
Wyposażenie typowo-standardowe: 2xairbag, ABS, wspomaganie, elektryka z przodu, bez klimy, bez elektryki z tyłu, bez halogenów, bez alu... a silnik też podstawa... 8V 75 horspałerów... Ale wystarczy... jest dynamiczniejszy w niskim zakresie obrotów od wersji 16V, a ja 3,5tys.obr nigdy nie przekraczam. A przynajmniej spalanie jest mniejsze, no i moim zdaniem wersja 8V jest cichsza Wiesz jak jest... z czasem człowiek ceni bardziej komfort niż osiągi...
hehe...no to powiem Ci kolego ze mój rożni sie tylko tym ze jest 3 drzwiowy (no i alarm mam) ...a resztę to samo ...=D teraz jestem w trakcie pieszczenia go ... bo ostatni właściciel troszkę go zaniedbał...wymieniłem już tarcze i klocki przód, i muszę sie trochę pobawić z zaprawkami... ogólnie muszę go podpicować żeby wyglądał tak jak twój (co wymaga jeszcze trochę czasu i roboty) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum