planuje zakup grilla na caly sezon, dlatego jestem w stanie wydac nawet 19.99
taki za 9.99 to jest grill jednorazowy i bardzo czesto zostawia sie go w krzakach razem z popiolem, bo nie ma co zbierac
_________________ God, root - what's the difference?
Ojciec ma taki grill-walizkę-samoróbkę Sprawuje się super od 10ciu lat. Polecam takie rozwiązanie, chociaż kosztuje wiecej niż 9,99 Niestety jest obecnie niedostępna
jutro (mam nadzieje) bede napastowal Gawina o reanimacje
Ale z tego co wiem, to Gawin jest w Warszawie. Ale wraca jutro. Chyba że już się umówiliście?
Tak przy okazji, to ja chyba zjawię się w niedzielę nieco wcześniej, bo po drodze zajrzę jeszcze do parku przy Hali Ludowej i przejdę się po pergoli. Dawno tam nie byłem, a często nie bywam w tych okolicach
To jak u niego będziesz, to przypomnij mu o spocie w niedzielę. Rozmawiałem już z nim i mówił, że chętnie przyjedzie, ale przypomnieć nie zaszkodzi, bo Gawin jest często zapracowany i zapomina o spotach
Hello koledzy , ja mam na balkonie takiego grilla z Tesco wiec na 1 raz wystarczy a pozniej najwyzej sobie kupimy jakiegos lepszego i bedzie na inne okazje. A co do smazenia kielbasek to ja mam opiekacz . Powkladacie mi po jednej kielbasce w rury wydechowe i mysle ze 5 min powinna wystarczyc, hehe Nie zapomnijcie o obuwiu spotrowym i pilce do siatki i do nogi
i stroj kapielowy bo podobno pogoda ma byc ladna, Vito ty mozesz wziasc bikini
Pozdro
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie
Do której jesteś w pracy? My tam trochę posiedzimy, więc może się jednak wyrobisz?
Dzis do 23, jutro od 6 do 23 a w niedziele od 9 do 22 Ktos pracuje zeby pic mogl ktos (pracuje w monopolowym)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum