Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 20:28 Oficjalnie się witam....
Wstyd, ale dopiero teraz się witam.
Przy okazji wyjazdu do rodziny na wieś - cyknąłem parę zdjęć, więc się chwalę.
Od razu zastrzegam, że jeśli spotka się moja brysia z falą krytyki, to i tak mnie to nie obchodzi, bo dla mnie jest śliczny "niuniuś"
Ok fotki postaram się zamieścić niżej.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 20:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szczerze watpie zebys sie z krytyka spotkal piekna bryczka, bezowe wnetrze i nietypowy kolor skory w srodku... ale tez sliczny zrob sobie jakas fajna koncowke z tylu, zeby dobrze wygladalo, bo wydech kompletny do diesla to przesada moim zdaniem
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 21:07
Gumy w środku po Francuzie - najpierw muszę usunąć główne niedomagania - a potem będę się zajmował niuansikami ;-D (ciiii... powiem Wam w tajemnicy, że mi się te gumy też nie podobają - od samego początku jak tylko zobaczyłem je w Belgii). Przyjdzie czas - będzie rada (jak mawiał mój świętej pamięci Dziadek).
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Skontaktuj się z Tomateam - może będą dostępne na zamówienie...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum