niech się wypowiedzą zwykli urzytkownicy tacy jak ja
No to mnie ruszyło...
1. PHJOWI - w profilu masz 08 września 1986r - na 50 lat mi to nie pasuje.
2. "Urzytkowników" jest tu mało -"uŻytkowników" zdecydowanie więcej.
3.
PHJOWI napisał/a:
chyba chcecie aby się zamkło
PHJOWI napisał/a:
durny zystem ostrzeżeń
PHJOWI napisał/a:
zasady koncika
A wystarczy przeczytać podpis Piter34 - swoją ortografią pokazujesz swój wizerunek
4. Zasady forum są dla WSZYSTKICH:
-bez wględu na wiek ( i tu nie wiem czy PHJOVI jest
PHJOWI napisał/a:
sytuacji 50 latka
, czy w sytuacji 21 latka -08.09.1986),
-wykształcenie - czytanie ze zrozumieniem to zakres szkoły podstawowej,
-czy godzinę rozpoczęcia pracy
PHJOWI napisał/a:
jeśli pracujesz od 4 to zrozum nie masz czasu pomysleć jak co
Co ma piernik do wiatraka???
Jeśli umiesz czytać i pisać PO POLSKU, to chyba bez względu na godzinę
Nawet największe zmęczenie nie spowoduje zaniku zasad ortografii i pisowni polskiej, raczej mówi o "olewaniu" "zwykłych uRZytkowników"
5. Nic na siłę - nie podoba się - nie pisz postów. Piszesz - stosuj się do zasad Czego tu można nie zrozumieć?
6. Nigdy nie byłem moderatorem - i nie chcę tej "fuchy" - jeśli ktoś potrafiłby robić to lepiej - niech się zgłosi - na pewno potrzebują pomocy.
7. W mojej firmie funkcjonuje takie powiedzenie: Chcesz kogoś poprawiać?? Porządki zacznij od siebie
8.
rovero napisał/a:
sliwka, możesz mi podać przykład w którym temacie jest uwaga moderatora dot. tego ze dyskusja odbiega od tematu?
Ja mogę podać przykład przeniesienia części wątku w inne miejsce - właśnie z powodu rozbieżności tematu dyskusji i tematu wątku - ale oczywiście na PW - nie chcę zajmować wszyskich tak mało istotnym faktem
Pozdrawiam niewiele starszego ode mnie PHJOVI(o ile "jest w sytuacji 50latka"), ostrzegających Moderatorów i "zwykłych uŻytkowników"
P.S.
Wielkie "Halo" z powodu ostrzeżenia, a wystarczy poświęcić klika sekund na przeczytanie zasad, zastosować się i po krzyku. Może niech cały świat usłyszy....Jakiś marsz zorganizujmy, albo co...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 09:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam,
Rygor pisania w kwadratowych nawiasach modelu oraz rocznika jest bardzo pomocny podczas wyszukiwania czegoś. Piszę sobie 200 i czytam o tym modelu bo ten mam i nie potrzebuje info o innych. A nie zastosowanie się do tak prostej zasady powoduje bajzel choćby taki jaki mamy w sieci.
Co do warningów - no cóż - policja też lepi mandaty ale nie jest to równoważne z zakazem prowadzenia samochodu. I nie można się zniechęcać, fochów strzelać ale przyjąć na klatę i już. Ja uważam, że na tym forum jest luźna atmosfera, nikt na nikim się nie mści i cieszcie się tym póki chłopaki nie zaczęli zwracać uwagi na rozmiar bazy danych
Ale warningi powinny też być na jakiś okres - dwa tygodnie, trzy itd. Może tak jest tutaj.
Pozdrawiam
A mi tam wszystko gra na tym forum. Cytując klasykę polskiego kina w reż Pasikowskiego
"Porządek w aktach musi być... bez względu na ustrój..."
Co do ortografii podczas pisania postów to polecam Firefox-a + polski słownik(plugin), bo z ortografią u mnie b. źle - Jaś się nie nauczył a Jan już nawet nie chce (chodź i tak mi sie poprawiło właśnie dzięki słownikowi w Firefoksie - wiem kiedy robię błędy
Pozdro dla całej braci
PEACE
Odpuście sobie rozgrzebywanie tego tematu a PHJOWI - zostałeś skarcony po karku to teraz tak jeszcze kilka dni w pokucie a później pamiętać o zasadach... i korzystać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum