Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 21:18 co myślicie o czarnych alusach...?
witam wszystkim
jak w temacie... co myślicie o czarnych alusach..... bo sam nie wiem co mam o nich myślec... ogólnie mi się podobają, ale spotykam się z różną opinią.
Prosze o szczerą odpowiedz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 21:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może by pasowały do czarnego samochodu. Osobiście widziałem kiedyś samochód czarny z czarnymi felgami i neonem pod spodem wyglądał jaby się unosił w powietrzu
a ja zawsze będę powtarzał ... to tylko i wyłącznie Twoje auto i Twój wybór
jak to mówią "jeden lubi zbierać znaczki, a drugi jak mu skarpetki śmierdzą"
natomiast moja zupełnie prywatna opinia to: ... ohyda. Sam jestem na etapie zakupu felg i wiem jedno... za takimi bym się nawet nie obejrzał.
Ale jak wspomniałem przed chwilką o gustach ludzkich się nie dyskutuje
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
a ja zawsze będę powtarzał ... to tylko i wyłącznie Twoje auto i Twój wybór
jak to mówią "jeden lubi zbierać znaczki, a drugi jak mu skarpetki śmierdzą"
natomiast moja zupełnie prywatna opinia to: ... ohyda. Sam jestem na etapie zakupu felg i wiem jedno... za takimi bym się nawet nie obejrzał.
Ale jak wspomniałem przed chwilką o gustach ludzkich się nie dyskutuje
No dobrze ale temat ten został założony po to aby właśnie podyskutować to tych gustach i polecić jakieś rozwiązanie
widziałem samochód oklejony kwiatkami nawet mam fotki
Czy to nie było czerwone Clio I van?
Bo moja koleżanka takim jeździła - miała firmę ogrodniczą.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum