Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 07:38
MaReK napisał/a:
Strasznie sie piescisz z tym pilotem. Podejmij meska decyzje i wez to wymien w koncu.
jasne... tylko nie bardzo moge sobie pozwolic na to, abym nie mogła go odpalić...
mam zasade ze jak czegos nie jestem pewna to się tego nie podejmuje... bo pozniej jest jeszcze gorzej
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
jasne... tylko nie bardzo moge sobie pozwolic na to, abym nie mogła go odpalić...
mam zasade ze jak czegos nie jestem pewna to się tego nie podejmuje... bo pozniej jest jeszcze gorzej
Strasznie sie piescisz z tym pilotem. Podejmij meska decyzje i wez to wymien w koncu.
Ale pisza Ci tu ludzie, ze nic nie moze sie stac
Najwiekszy autorytet roverkowy Brt powiedzial, ze nie bedzie problemow to nie bedzie
Popros w punkcie gdzie kupisz baterie o wymiane. Podejdz do auta potem, wciskaj 5x jeden, 5x drugi, 3x dwa naraz, 2x ten od otwierania, 1x ten od zamykania i 2x od otwierania i ...
cocojambo i do przodu
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 09:12
MaReK napisał/a:
Ale pisza Ci tu ludzie, ze nic nie moze sie stac
Najwiekszy autorytet roverkowy Brt powiedzial, ze nie bedzie problemow to nie bedzie
Popros w punkcie gdzie kupisz baterie o wymiane. Podejdz do auta potem, wciskaj 5x jeden, 5x drugi, 3x dwa naraz, 2x ten od otwierania, 1x ten od zamykania i 2x od otwierania i ...
cocojambo i do przodu
i jeszcze przy tym wszystkim zatancze
Pozdrawiam
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 12:51
Valander_wwa napisał/a:
a że tak spytam - na zlotach bywa, bo mam zaniki pamięci...??
hmm... co niedziela się do Was wybiera kiedyś raz nawet udało mi się wybrać na Bemowo, ale niestety po drodze zbładziła i spóźniona przejechała tylko obok Waszych autek
Pozdrawiam
Witam was wszystkich. Ja co prawda jestem nowym posiadaczem Roverka a na stronce dopiero dzis sie zarejestrowalem ale jesli tylko mozna to z checia bym sie pokazal na spocie. Fajnie by bylo dowiedziec sie czegos o swoim Roverku od kogos kto ma z ta marka do czynienia troche dluzej niz ja
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum