Być może to NTG, ale nie mogłem na forum znaleźć offtopic'a.
Chciałem dodać ocenę do firmy, ale nie jestem pełnoprawnym użytkownikiem, więc pisze tutaj. Otóż firma Al-Ex w Szczecinie okazała się dla mnie bardzo uprzejma i miła. Otóż w styczniu wymieniałem u nich uszczelkę pod głowicą i rorzad z całym tałatajstwem. Po tym fakcie zaczął mi olej wyciekać. panowie wzięli auto, rozebrali i w ramach gwarancji wymienili źle zamontowany uszczelniach wału. Niby normalka i tak powinno być wszędzie, ale każdemu laikowi (to ja) mogli wcisnąć kit o awarii czegoś innego i za to skasować, a mi to zrobili gratis.
Polecam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 17:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 14:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dodaj warsztat na stronie klubowej (o ile jeszcze go tam nie ma) i wpisz swoją opinię.
Nie musisz być klubowiczem, żeby to zrobić, a tu będzie 'śmietnik' i Ojciec P będzie krzyczał
Chciałem dodać ocenę do firmy, ale nie jestem pełnoprawnym użytkownikiem, więc pisze tutaj. Otóż firma Al-Ex w Szczecinie okazała się dla mnie bardzo uprzejma i miła. Otóż w styczniu wymieniałem u nich uszczelkę pod głowicą i rorzad z całym tałatajstwem. Po tym fakcie zaczął mi olej wyciekać. panowie wzięli auto, rozebrali i w ramach gwarancji wymienili źle zamontowany uszczelniach wału. Niby normalka i tak powinno być wszędzie, ale każdemu laikowi (to ja) mogli wcisnąć kit o awarii czegoś innego i za to skasować, a mi to zrobili gratis.
Polecam.
Dodaj ocenę na stronie. Nie musisz być klubowiczem.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Opinię można wpisać, ale warsztaty dodają tylko klubowicze Chciałam zgłosić zakład w Piotrkowie Trybunalskim, tym bardziej, ze piotrkowski warsztat na stronie roverków jest nie aktualny, ale udało mi się tylko wpisać opinię.
A może coś źle robiłam?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum