Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 12:11 A może podkarpackie?
Jeżdząc po naszym kochnym województwie z radością muszę stwierdzić, iż Roverki mnożą sie w mgnieniu oka:) Więc można by pomyśleć coś o podkarpackim zlocie Roverków
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 12:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Brata nie mam a w przyszły weekend będę w Zamościu ale dyliżansem więc może kiedy indziej. Ksywkę to mam od dawna, ludzie mogą kojarzyć Kozika z zielonym BISem bo takowym jeździłem (niespokojnie )
chetnie bym sie wybral ale jutro daje auto do mechanika zmiana tarcz klockow rozrzadu i pare innych.dzieki.nastepnym razem nazem na 100 sie zjawie.pozdrawiam canada
Witam
Był dzisiaj mały spocik na lotnisku w Arłamowie niestety tylko jeden Roverek ale dał radę wszystkim
Były próby prędkości na tym odcinku udało mi się rozpędzić jedynie do 170 bo później było by ciężko z wyhamowaniem.
Zrobiliśmy sobie jedną próbę startu, Rover 214Si, Astra 1.6 16V, Audi A4 1.6 ok 100KM i Audi 80 1.6. No i tak się złożyło, że w tej kolejności dojechaliśmy do mety.
ROVERKI GÓRĄ!!!
MaReK i Violla pozdrawiają wszystkich Roverkowiczów z okolic i nie tylko Są własnie w Bieszczadach i sie zastanawiali, czy siakiś spot lokalny jest ustalony
Od poniedzialku do piatku smigalismy granatowym dieslem 220 SDI po Waszych okolicach (podkarpackie). Codziennie kilkaset km... takie tour de podkarpackie
Widzielismy kilkanascie roverkow, wiele na zdjeciach uwiecznione.
Smigalismy po Sanoku, Krosnie, mniejszych miastach... baze mielismy w Iwoniczu.
Mrugalem i pozdrawialem reka wszystkich posiadaczy Rkow i co? I nic
Pocieszam sie, ze nie zdazyli po prostu odmachac
Malowniczy teren i krajobraz w pelni mi te braki machniec rekompensuja
220 SDi przezyl prawdziwe "BESKID TROPHY" niedlugo postaram sie udostepnic zainteresowanym zdjecia i krotki filmik z wyprawy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mrugalem i pozdrawialem reka wszystkich posiadaczy Rkow i co? I nic
W Sanoku jeszcze nie ma wielu osób które wiedzą o stronce i klubie. Ja w najbliższym czasie chcę dołączyć do klubu i być pełnoprawnym członkiem
3 osoby w sanoku już na pewno by odmrugały mój Rover 214Si, Niebieski Rover 216Si i Rover 416Si.
Postaramy się zgarnąć jak najwięcej osób do klubu i na forum.
gdy bym tylko zauwazyl napewno bym mrugna.pozdrawiam
[ Dodano: Pią Lip 06, 2007 8:50 pm ]
moze jakies spotkanko na podkarpaciu.bo roverkow tu jest niemalo a tu cisza.moze jakis wypad nad solinke na grila?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum