Koledzy i koleżanki (jeśli są jakieś krajanki, chociaż wątpię...) jak to mówią lepiej późno niż wcale...chciałem zgłosić swoją akcesję. Jeszcze mamy szansę się spotkać. Chociaż następny łykend będzie dłuugi i pewnie połowa gdzieś wybędzie proponuję zatem w zastępstwie sobotę najbliższą po tych wszystkich świętach i jako żywo - plenerowo. Czyli gdzie? Może dużo nas nie będzie ale i tak trochę... Jakaś ładna, słoneczna polanka, bez zbędnych kolein i rozjechanych dróg gruntowych... a najlepiej z piękną dojazdową asfaltówką... czyli - lotnisko w Goleniowie. Ale tam nas nie wpuszczą. No to może parking przy Dziewokliczu? Ale dawno tam nie byłem i nie wiem czy tam jest pięknie... Hotel Panorama? ...tam też mnie nie było. Może zapodajcie jakieś propozycje bo ja to tylko po centrum śmigam i czasami do Dąbia. A - lotnisko w Dąbiu. Ale tam to, hmm, albo parking przy budynku aeroklubu albo chaszcze przy działkach... ale to chaszcze - czyli nic specjalnego.
czesc starego skladu sie pojawila
parking kolo dziewoklicza jest obecnie caly w pyle i strasznie nierowny- sa tam roboty w zwiazku z przebudowa wiaduktu.
przy panoramie tez spore zamieszanie, jako ze autostrade robia, ale dokladnie nie wiem jaka polanke masz na mysli, totez nie wiem jak tam jest.
w dabiu przy lotnisku jest tez troche plyt betonowych ulozonych zaraz przy dzialkach, dojazd do jakiegos placu nauki jazdy (plac ogrodzony), wiec to juz wedle uznania.
tyle co wiem, tyle napisalem, nic nie sugeruje.
jakby mial ktos jakis pomysl, to podajcie go pod dyskusje.
zdrowia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum