Witam was wszystkich. Ja co prawda jestem nowym posiadaczem Roverka a na stronce dopiero dzis sie zarejestrowalem ale jesli tylko mozna to z checia bym sie pokazal na spocie. Fajnie by bylo dowiedziec sie czegos o swoim Roverku od kogos kto ma z ta marka do czynienia troche dluzej niz ja
Pozdrawiam
zapraszamy na bemowo w takim razie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 09:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No ja się pewnie pojawie, tylko jeszcze nie wiem, czy autkiem, czy autobusem, bo swojego podrzuciłem na wymianę tarcz przed weekendem, a 827 ojciec pewnie wróci po 20.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
jak rozumiem pogoda nikomu nie straszna (ma padać do jutra)... No! Mam nadzieję
Czy będę? Nie zapeszam, bo zawsze jak deklaruję to nie docieram
Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Maj 13, 2007 11:00 am ]
Rozumiem, że dzisiaj ktoś na Bemowie się pojawi... Bo ostatnio, pewnie z racji pogody, frekwencja nie dopisała, ale i tak było jak zwykle miło.
Pozdrawiam
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 14:38
Czy w niedzielę (10.06.2007) ktoś planuje się pojawić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum