Macie na myśli parking Łagiewnicka/Okólna przy kościele??
No właśnie, teraz dopiero zdałem sobie sprawę, że spotkanie w tym miejscu w niedzielne południe jest bez sensu. Parking nie jest za duży i przewiduję okropny młyn i bałagan. Wiem że to trochę późno, ale może lepszy będzie duży i pustawy parking na Wycieczkowej? Spokojniejsza okolica i w sumie niedaleko Łagiewnickiej. Zresztą, przyznam się bez bicia, że od początku myślałem o Wycieczkowej, tylko mi się ulice pomyliły... Dopiero kiedy mmaniek napisał o tym kościele...
_________________ Był R75 2.0 V6 Atlantic Blue
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 07:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
He, he dlatego napisałem o kościele bo tak myślałem że myślicie o Wycieczkowej...
Reasumując: Wycieczkowa-parking tzw. "kaloryfer" lub "ośla łączka" czyli tam gdzie większość nas stawiała pierwsze kroki jako kierowcy? Bo nie myślicie chyba o parkingu w Artorówku na Skrzydlatej...... he, he teraz namieszłem
_________________ Wszystko dla ludzi, byle z głową.
No...no... początek jakiś był Pierwsze koty za płoty. Za tydzień, dwa będzie nas więcej
I wiecie co? Im bardziej patrzyłem na te Wasze fajne autka, tym bardziej pokochałem swoje
Bardzo przepraszam ze sie nie pojawilem ale niestety mam autko unieruchomione. Musze czekac az mi przyjda czesci zeby jezdzic Bardzo przepraszam mam nadzieje ze nastepnym razem uda mi sie stawic
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
to tak jak i ja ... to już, by nas pięciu było
... ale zazwyczaj tak to bywa, że jeśli coś sobie zaplanujemy to inne ważne sprawy nas atakują i na realizację zamierzeń nie pozwalają
... ale co się odwlecze to nie uciecze jak powiadają ... do następnego razu
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
No dobra To ja się ujawniam... Jestem z Łodzi, ale nie liczę na żadne zloty
W tym zafajdanym mieście nie można żadnego sensownego rovera kupić
Ja po swojego R825 coupe pojechałem do Poznania w ubiegłą sobotę.
Co do spotu ja bardzo chętnie nabędę nowe znajomości. Piszę się jeśli tylko termin będzie dobry. Myślę, że jakaś niedziela będzie optymalnym wyjściem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum