Wysłany: Czw Maj 17, 2007 09:26 [Rover 214] Pierścień ABS
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Witam wszystkich.
Mam pytanko, czy jest szansa aby gdzieś dostać pierścień ABS-u do fajnego czerwonego Roverka w wersji hatchback. Mój jest pęknięty i jak narazie nie mogę nigdzie znaleźć. Szukałem na allegro, a tam gdzie pytałem proponują mi całą półośkę.
Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 13:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 09:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Osobiście serdecznie odradzam kombinacje z pierścieniem. Musi być naprawdę dobry fachowiec, żeby to dobrze zrobił a i tak nie ma gwarancji, że nie pęknie przy zdejmowaniu lub zakładaniu. Sam pierścień ZTCW nie występuje jako część zamienna.
Proponuję wymienić cały przegub - będzie drożej ale za to spokój.
To tak z własnego doświadczenia
Podobno można dostać i chyba tylko zdejmowany z uzywki, ale wynmiana jest cięzka Nie wiem, kto Ci proponował całą półośkę, jak wystarczy wymienić sam przegub a on jest w rozsządnej cenie i masz pewnosć że nie wtopisz kasy w pierścień, a strzeli przy wciskaniu
Jak mi kiedyś poszedł przy 414 to udało mi się dostać nowy z Allegro ale mechanikowi w tym czasie udało się to zespawać i jeździ do dzisiaj, a tamten nowy w zapasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum