Sluchajcie, kupilem lusterka M3 do mojego R220 na angielskim ebayu i prawe lusterko bardziej wystaje od lewego. Czy tak ma być? Nie wiem czy jakiś niedorobiony uchwyt czy co?
Ostatnio zmieniony przez Rozan99 Pon Maj 21, 2007 23:55, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 77 Skąd: Pleszew
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 23:13
Rozan99 napisał/a:
bardziej wystaje od prawego
Co znaczy wystaje ..? I jeśli kupiłeś od anglika to coś w nich widzisz ?
[ Dodano: Wto Maj 22, 2007 12:22 am ]
Chyba wiem o co chodzi. Jeśli rzeczywiście to są od anglika to tak musi być.
Prawe, czyli w GB to od kierowcy powinno być bardziej wysunięte na zewnątrz niż to lewe ( czyt. od pasażera) które zazwyczaj jest bardziej zwrócone do kierowcy a co za tym idzie jest bliżej szyby.
Ładnie to widać np w vw, audi czy skodach gdzie prawe lusterko ( to od pasażera jest mniejsze).
Swoją drogą niezły motyw z tym mniejszym lusterkiem hehehehehehe Za każdym razem jak to widzę chce mi się śmiać. Po prostu Nobel.
No tak, prawe bardziej odstaje od szyby niż lewe. W lewym dobrze widać ale w prawym (tym co odstaje bardzej) to jest koszmar... Dlaczego to jest tak dziwnie rozwiązane??
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 77 Skąd: Pleszew
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 00:00
Rozan99 napisał/a:
Dlaczego to jest tak dziwnie rozwiązane??
Dziwny to może być ruch lewostronny a tu jest wszystko oki.
Jak usiądziesz na miejscu pasażera to zobaczysz różnice.
A swoją drogą co za licho pokusiło Cię kupować lusterka od anglika ?
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 11:27
Jak je kupowałem nie wiedziałem, że jest od anglika i nie zastanawiałem się, że coś może być nie tak.
Czyli nie ma innej rady jak kupić znowu lusterko... No tak kolejny wydatek do rovera...
Jak się powinno prawidłowo ściągnąć ten lakierowany plastik z lusterka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum