No pięknie, taka hybryda Hondy i Lexusa... Ale jaki to ma związek z Roverem? Chyba już żaden... Ciekawe czy Ford kupi markę Rover. Jest Mondeo-Jaguar (X-Type) to może jakiś Focuso-Rover byłby trochę bardziej, hmm, angielski niż ten Roewe...
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 11:51
Pomieszanie BMW, Hondy i Lexa. Wygląda fajnie ale nie rozumiem po co wprowadzać nową markę. Nie lepiej było trzymać się starej uznanej nazwy? Ciekaw jestem czy w europie te auta będą sprzedawane jako Rover czy Roewe. Patrząc na brytyjczyków i ich przywiązanie do marek (vide Vauxhall, opel w przebraniu) to podejrzewam, że Rover może wrócić
Ciekaw jestem czy w europie te auta będą sprzedawane jako Rover czy Roewe
Wg mnie SAIC kupił linie produkcyjne i know-how, nie ma jednak prawa do marki. Czytałem gdzieś ostatnio, że wlaśnie Ford chce kupić markę Rover, od kogo nie pamiętam. Spróbuję poszperać...
Ha, to już w listopadzie zeszłego roku piter34 pisal że Ford kupił markę Rover!
O tym że ma kupić czytałem gdzie indziej i już w tym roku... Internet to rzeczywiście największy smietnik na świecie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum