Ankieta weryfikująca obeność na zlocie w Jachrance
Czy wybierasz się na ogólnopolski zlot?? Odpowiedź jest ostateczna i powiązana z nickiem w celu okreslenia kto z klubowiczów / sympatyków ma zamiar zjawić się na zlocie.
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 18:04 Potwierdzenie obecności na ogólnopolskim zlocie 2007
Prosimy o zaznaczenie czy pojawicie się na zlocie w Jachrance - sprobujemy według tej ankiety przypisując nick i odp, stworzyć orientacyjną listę obecności pole position:)
Chodzi to o okreslenie, kto raczej przybędzie, a kto raczej nie. Jeżeli masz zamiar wybrać się tylko na "kawałek" zlotu, również proszę o zaznaczenie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Valander_wwa Sro Maj 23, 2007 20:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dodam jedynie, że lista zapisanych (każdy będzie musiał wypełnić przed zlotem formularz rejestracyjny) na zlot będzie na stronie klubowej i w każdym momencie będzie można zobaczyć kto przyjedzie, czym i na jak długo.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ja na 100% będę tylko będę musiał się wyrwać na trochę bo w sobotę moja firma robi ogólnopolski piknik firmowy i przydało by sie tam pojawić. ale całe szczęście nie będzie tak daleko bo piknik też po tej stronie Wisły (Wawer)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jako "świerzy" bardzo chciałem poznać na żywo towarzystwo Roverkowe, ale na początku lipca "rodzimy", więc trochę nie czas na podróże.
Życzymy udanej zabawy
_________________ Wszystko dla ludzi, byle z głową.
Ciekawostka...
Wydaje mi się, że jestem Klubowiczem...
A formularz Zlotowy mówi, że Sympatyk i każe zapłacić 60 zeta za wjazd na Zlot... Wywaliliście mnie? :-(
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum