Wysłany: Nie Cze 24, 2007 17:09 Podziękowania pozlotowe
Uczestniczyłem co prawda tylko we fragmencie Imprezy, ale za to, w czym uczestniczyłem na lotnisku w Modlinie, bardzo bardzo dziękuję Organizatorom Było bosko!
Dziękuję także wszystkim "Roversom", tworzącym przemiłą atmosferę. Miło było się z wami wszystkimi spotkać w realu
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 17:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Uczestniczyłem co prawda tylko we fragmencie Imprezy,
mocno nad tym ubolewam
dolaczam sie do gratulacji, impreza super,
ten kto nie byl ma czego zalowac
troche gumy na lotnisku zostawilismy , czesc z niej zamienila sie w gaz
Gratulacje dla organizatorow, ekipy ktora pilnowala pozadku na torze i wymyslila te proby,
sam nie jechalem w rajdzie, ale slyszalem bardzo liczne pozytywne opinie
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Ostatnio zmieniony przez AndrewS Nie Cze 24, 2007 18:17, w całości zmieniany 1 raz
mnie też się bardzo podobało
rajd był ciekawy i momentami zabawny
próby na lotnisku też fajnie zrobione (muszę trochę jak widać popracować nad swoją ZR'ą, żeby cię w końcu objechać Przemek )
(...)muszę trochę jak widać popracować nad swoją ZR'ą, żeby cię w końcu objechać Przemek )
Pracuj
A tym czasem ja poszukam jakiejś turbinki do 114 żeby choć troche pogonić za Wami
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 18:06 Re: Podziękowania pozlotowe
Przemek_Docent napisał/a:
Uczestniczyłem co prawda tylko we fragmencie Imprezy, ale za to, w czym uczestniczyłem na lotnisku w Modlinie, bardzo bardzo dziękuję Organizatorom Było bosko!
Dziękuję także wszystkim "Roversom", tworzącym przemiłą atmosferę. Miło było się z wami wszystkimi spotkać w realu
Ja również chciałem bardzo podziękować organizatorom. Szczególne podziekowania należą się grupie o nazwie "Stado Baranów", która zajęła się organizacją rajdu. Szkoda tylko, że pogoda nie dostosowała się do imprezy .
Szczere gratulacje dla wszystkich organizatorów.
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 18:18 Re: Podziękowania pozlotowe
Tomi napisał/a:
Szczególne podziekowania należą się grupie o nazwie "Stado Baranów", która zajęła się organizacją rajdu.
Szczere gratulacje dla wszystkich organizatorów.
Przylanczam sie do tych słów. Naprawde rajd i próby na lotnisku przygotowanie naprawde super.
Ze swojej strony serdecznie Organizatorom dziękuje.
Również chciałbym się dołączyć.
Wielkie dzięki za wspaniałą zabawę
Wprawdzie byłem chyba jedynym, który będzie miał uraz do "kwiatków", ale muszę przyznać, że było bosko
teraz tylko muszę odpocząć
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Przylaczam sie do podziekowan. Z mojej strony wielki szacunek dla ludzi, ktorzy perfekcyjnie poprowadzili caly zlot. Swietnie zorganizowany rajd, proby sportowe na lotnisku i pobyt w osrodku PKP. Moze troche nie wyszlo zintegrowanie wszystkich na poczatku i czesc ludzi z piatku na sobote musiala nocowac pare minut drogi od osrodka.
Serdeczne pozdro i czekamy na zlot jesienny
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja tez dziekuje za wspanialy weekend Bylo bosko, w koncu troche osob moglam poznac w realu, naprawde super. Docentowi dziekuje za przejazdzke, szkoda ze pas sie tak szybko skonczyl
Do nastepnego!
Ja rowniez bardzo dziekuje za swietny weekend.
To byla ogromna przyjemnosc poznac Was wszystkich.
Dzieki za organizacje, rajd, lotnisko i za wszystkie detale, ktorych nie bylo widac, a ktore trzeba bylo zalatwic, zeby zlot sie odbyl. Szacunek Wam za to !
pozdro
PS. Niedlugo dam linka do fotek
_________________ God, root - what's the difference?
Ja również dziękuję wszystkim tym, którzy byli odpowiedzialni za zorganizowanie imprezy, jak i tym którzy przybyli na zlot.
Czułem sie jak na wielkim spotkaniu rodzinnym
Wspaniała atmosfera i moc atrakcji na torze, to jest coś czego długo nie zapomne.
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 21:55
ja również uważam że należą się wielkie ukłony w stronę organizatorów złotu jak również jego uczestnikom i mimo iż moje uczestnictwo w zlocie ograniczyło się tylko do bardzo krótkiego piątkowego pobytu (nad czym strasznie ubolewam ), uważam że jesteście fantastyczną grupą ludzi
mam nadzieję że jeszcze kiedyś będzie okazją by móc Was wszystkich poznać
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wiedziałem, że takiej imprezy nie można opuścić. Bawiliśmy się świetnie w bardzo miłym gronie. Dziękuję wszystkim i ukłony dla organizatorów. Zabawa była przednia. Dziękuję Klubowiczom i Sympatykom za niespodziankę, którą dla mnie przygotowaliście. Jest mi baaaaaaaaaaaardzo miło. Jeżeli nawet miałbym jechać 5tys. km. wiem, że warto.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na kolejnych spotach mniejszych i większych.
Zgadzam się z Wszystkimi przedmówcami + moje i Córki podziękowania Wszystkim organizatorom-za trud i Efekt , a uczestnikom za wspaniałą atmosferę.może następny Zlocik we Wrześniu ?Z jakimiś Instruktorami???Pozdrowienia dla Wszystkich! Hej !
Ja również chciałbym podziękować wszystkim, szczególnie organizatorom, za przygotowanie zlotu, po raz pierwszy jechałem w takim rajdzie, świetna zabawa, świetnie przygotowane próby w Modlinie. Chciałbym też podziękować wszystkim Roverkowiczom, którzy przyjechali na zlot, tak naprawdę to my, uczestnicy zlotu, stworzyliśmy atmosferę, której nie da się opisać, po prostu na zlocie trzeba być Cieszę się, że mogłem poznać tak wielu nowych Roverkowiczów, aż tylu, że chyba na kolejnym spocie będziemy musieli się sobie przypomnieć Pobyt na zlocie był po prostu niesamowity, co potwierdza fakt, że już nie mogę się doczekać kolejnego zlotu ogólnopolskiego, zresztą podobnie jak pozostali Roverkowicze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum