Wysłany: Czw Cze 28, 2007 11:48 Spot we Wrocławiu - niedziela 1 lipca
Może pomyślimy nad spotem we Wrocławiu w niedzielę, 1 lipca? Dawno już się nie spotkaliśmy Może tak jak ostatnio grill, a później tiramisu? Co o tym myślicie?
Ustaliliśmy wczoraj, że organizujemy grilla. Miejsce spotkania: Kiełczów. Szczegóły powinny pojawić się jeszcze dzisiaj lub jutro
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 11:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Emes zaimprezował w Berlinie chyba i o szczegółach zapomniał
Grill, dziś na Kiełczowie, zbiórka u mnie o 14. U mnie znaczy się, na Kruczej przy kościele
Zabrać dobry humor, dobre żarcie, kocyki i piłkę
jak juz pisalem gdzies coraz bardziej zaluje ze nie ma mnie teraz w Polsce... moj brat studiuje we wroclawiu... wiec na pewno na jakims spocie sie zjawie, o ile nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu
No i znowu przeoczyłem temat o spocie przeglądając intensywnie od paru dni techniczne... A na Kiełczów masz rzut beretem bo mieszkam na Psim polu. Widziałem właśnie popołudniu jednego Roverka 400 'szerokokapciowca' chyba czegoś szukał na Psiakolandii. A Wieczorem chyba Ciebie Emes skręcającego w Pułaskiego. Nie wiem czy zwrociłeś uwagę, stałem za Tobą na światłach.
Ogólnie to bardzo bym prosił w miarę możliwości o poinformowanie mnie o następnym spocie via mail lub gg (podane w profilu) bo nie zawsze ogarnę się w tych wszystkich forach... Pozdrowienia na miasteczku też mile widziane (srebrny Roverek 416 z lekko lustrzanymi szybkami, lekko niski, xenon i dużo dużo muzyki, ale tak mniej dresiarsko a bardziej profesjonalnie i z pasją )
Pozdro 1600
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No to chyba Ciebie Walkie widziałem. Z klubową podkładką pod tablice rejestracyjną i znaczkiem Roverki.pl z lewej. Pozdrawiam.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum