Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Lut 2004 Posty: 163 Skąd: Nowy Sącż
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 20:17 Oryginalne radio
Może mi ktoś podac symbol radia do Rover'ka 25 najlepiej CD, żeby oryginalne sterowanie w kierownicy było z nim kompatybilne?, lub na czym polega sterowanie tym niby pilotem?
_________________ MG TF 160 z 2004r.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 20:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 20:45
co ty powiesz? niemożliwe
[ Dodano: Czw Lip 05, 2007 9:47 pm ]
radyjko ma mieć opcję sterowania pilotem z "kiery"???, łał szok, a o co ja ku... pytałem, o sterowanie kierownicy za pomocą radia??
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 07:54
bosniak napisał/a:
radyjko ma mieć opcję sterowania pilotem z "kiery"???, łał szok, a o co ja ku... pytałem, o sterowanie kierownicy za pomocą radia??
Wyluzuj człowieku, po co takie nerwy? Chłopak chciał Ci pomóc, ale chyba już mu się odechciało. Gratuluję wyczucia.
Pozdrawiam i apeluję - bądźmy życzliwi dla siebie, bo właśnie dzięki temu to forum tak prężnie działa.
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 08:10
Zgadzam sie z przedmówcą, ale po co pisac w ogóle coś, tylko po to żeby napisać. Pytałem wyraźnie o model radia jaki jest kompatybilny z oryginalnym pilotem w kierownicy a facio mi odpisuje, że ma być kompatybilny z pilotem , druga sprawa to, jeżeli on uważa że było to na forum poruszane i za pomoca "tej szukajki" można to znaleźć to prosze bardzo i życzę powodzenia, co nie znaczy że musi mnie o tym komunikować w treści odpowiedzi, bo jeżeli nie ma nic sensownego do dodania to lepiej żeby w ogóle nie odpowiadał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum