Hej,
Padła propozycja spotkania w Krakowie.
Dzień 21 lipiec, czy może inny?
Jaka forma spotu? Gapienie się na auta czy popijanie piwka?
Ja optuję za spotem piwnym.
Ustalono co następuje:
Spotykamy się na parkingu pod C.H. Zakopianka w miejscu zaznaczonym na mapce. Zaznaczyłem tam dojazd od strony Łagiewnik/Ronda Matecznego.
Godzina spotkania: 16:30
Pogadamy, pogapimy się na auta, a potem pojedziemy na piwo. Tzn. część osób do domu zostawić auta i potem na piwo, a część od razu na piwo.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ostatnio zmieniony przez piter34 Sob Lip 21, 2007 09:28, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 13:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej,
Padła propozycja spotkania w Krakowie.
Dzień 22 lipiec, czy może inny?
Jaka forma spotu? Gapienie się na auta czy popijanie piwka?
Ja optuję za spotem piwnym.
głowy nie dam ale myślę że wpadne
22 jest dobrym terminem (jak dla mnie)
a forma spotu jest dla mnie bez różnicy aczkolwiek piwa bym się napił (przywlekę kierowce he he he)
Ja się zjawię, to już ustalone z moją Lady. Chętnie odwiedzę moje "studenckie okolice". Co do piwka, to trzeba będzie jakoś wrócić na chatę, więc piwko raczej odpada, ale dobra kawa mi to wynagrodzi (no albo wsadzę Ewelinę za kółko ).
tak se myślę, czy nie wpaść
jeśli ktoś jedzie z Wawy a zastanawia się nad bolączką powrotową (czyt. trochę się napił ) to mogę służyć pomocą (w końcu abstynent )
razem raźniej a i waha mi taniej wyjdzie, bo samemu to nudno i drożej w moim przypadku
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
razem raźniej a i waha mi taniej wyjdzie, bo samemu to nudno i drożej w moim przypadku
Co Ty opowiadasz?
Jakie nudno.... jakie drozej....
Z Kruchym pogadaj, on Cie przekona
My tez pewnie pojedziemy jak zawsze na caly dzien i wrocimy nocka.
Ja pewnie napije sie po przyjezdzie symbolicznie maly kufelek piwka i wrocimy nocka...
Pozdrawiam,
Ps.
Ale moze ktos sie z Tempesetem wybierze?
Bedzie fajnie... hehe
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Co Ty opowiadasz?
Jakie nudno.... jakie drozej....
Z Kruchym pogadaj, on Cie przekona
chodziło mi o to, że jadąc samemu w gaziku nudno i jadąc samemu więcej na wahę wydam (a tak byłby podział na 2-3 osoby )
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum