gratuluję udanego zakupu i zapraszam dzisiaj na bemowo na spocik
porównamy ZR-ki
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Witam Wszystkich Serdecznie!
Mam na imię Kamil, pochodzę z Warszawy
Właśnie nabyłem MG ZR, wiec od teraz jestem pełnoprawnym członkiem klubu miłośników tej marki
Pozdrawiam klubowiczów i do zobaczenia w trasie i na zlotach
Witaj! W jakiej części Warszawy można Ci machać?
I koniecznie zajrzyj na Bemowo na Spot choćby po klubowe naklejki pod tablice
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
I koniecznie zajrzyj na Bemowo na Spot choćby po klubowe naklejki pod tablice
jak tak chwalisz te spotkania na Bemowie to czemu cię nie było w tą niedzielę
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Docent jest na kazdym zlocie, spocie itp... tylko ze dusza a nie cialem
Kazdy taki wyjazd to potem 4 wyokokredytowane mandaty, bo jak tomciem jechac przepisowo
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Docent jest na kazdym zlocie, spocie itp... tylko ze dusza a nie cialem
Kazdy taki wyjazd to potem 4 wysokokredytowane mandaty, bo jak tomciem jechac przepisowo
Ano nie da się
Na szczęście mandatów niet (TFU TFU!) , ale gdybym miał tacho, to codziennie traciłbym prawko.
No nie da się inaczej...
Przepraszam za swoje wybryki...
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum